Tech

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 cu touchpad

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 cu touchpad

Logitech își mărește gama de tastaturi prin lansarea modelului Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatură wireless cu un touchpad integrat ce îți permite să tastezi şi să faci swipe într-un mod confortabil.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un design ultra-slim ce ocupă mai putin spaţiu pe birou, pentru că se conectează wireless la PC şi optimizează navigarea cu ajutorul unui touchpad integrat. Zona tactilă este simţitor mai mare faţă de touchpad-ul unui laptop, aşa că este extrem de confortabil să faci zoom şi swipe. Touchpad-ul recunoaşte până la 8 gesturi multi-touch Windows cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

În plus faţă de design-ul atrăgător, tastarea cu noua tastatură este foarte plăcută. Sistemul de taste Logitech PerfectStroke distribuie presiunea de tastare în mod egal pe suprafaţa tastelor, aşa încât fiecare apăsare este silenţioasă şi plăcută la atingere, chiar şi atunci când apeşi doar partea superioară a tastei. Tastele de tip incurve dispun de margini rotunjite pentru ca degetele să alunece pe tastatură, astfel încât tastarea să fie cât mai fluidă şi plăcută.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un receiver Unifying extrem de mic, ce foloseşte o conexiune avansată de 2.4 GHz care oferă stabilitatea unui dispozitiv cu fir. Conexiunea wireless este sigură, aşa că poţi aşeza tastatura în cele mai convenabile poziţii pentru a te bucura de tastare fără întreruperi.
Preţ şi disponibilitate

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibilă în Europa începând cu luna septembrie 2013 la un preţ recomandat de 99,99 Euro.