Tech

Logitech Wireless Headset H600 si Logitech Wireless Headset H800

Logitech Wireless Headset H600 si Logitech Wireless Headset H800

Audiția muzicii de pe calculator, smartphone sau tabletă poate fi una foarte confortabilă, firele nu stau în cale iar tu te poți mișca liber prin încăpere. Cu ajutorul tehnologiei care optimizează sunetul și reduce zgomotul de fundal te poți bucura la maxim de muzica preferată, de jocurile experimentate în plină noapte sau convorbirile telefonice cu prietenii. Căștile wireless Logitech oferă o conexiune fiabilă și sunt susținute de o baterie reîncărcabilă care va prelungi durata convorbirilor și a audițiilor.

Logitech Wireless Headset H600

Logitech Wireless Headset H600 oferă un sunet audio wireless pentru apeluri și muzica de pe calculator. Conectează micul receiver nano în portul USB și uită de el. Driverele laser-tuned minimizează distorsul, astfel încât să te bucuri de apeluri clare și sunet stereo, în timp ce un microfon reduce zgomotul de fundal. Nu ești legat de biroul tău: te poți mișca în voie până la o distanță de maxim 10 metri de calculator, în funcție de condiții și setări. Bateria reîncărcabilă permite audiții și convorbiri de până la șase ore, în timp ce o bandă ajustabilă de fixare pentru cap și cupe din spumă pentru ureche fac ca toată experiența să fie mai plăcută. Setul de căști se împachetează asemenea ochelarilor de soare.

Logitech Wireless Headset H800

Este extrem de ușor să conectezi Logitech Wireless Headset H800 la PC-uri, tablete și smartphone-uri și să comuți între ele, cu ajutorul butoanelor poziționate lângă ureche. Driverele laser-tuned și un egalizator integrat îți oferă un sunet stereo digital bogat, iar un microfon reduce zgomotul de fundal. Te poți deplasa până la o distanță de 10 metri de calculator datorită micului receiver nano sau îl poți conecta cu dispozitivul ales prin Bluetooth. Poți asculta și vorbi mai mult cu ajutorul unei baterii reîncărcabile care are o autonomie de până la șase ore, în timp ce o bandă de cap ajustabilă și bureți de ureche crează confort.

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Headset H600 şi Logitech Wireless Headset H800 vor fi disponibile în Europa din luna septembrie. Preț recomandat pentru H600 este de 59,99 Euro, iar pentru H800 este de 99,99 Euro.