Laptop Tech

LuvBook X de la Mouse Computer – ultrabook la 985 de grame

LuvBook X de la Mouse Computer – ultrabook la 985 de grame

LuvBook X este un model de ultrabook la 11.6 inch de la Mouse Computer care ne-a atras atenția datorită greutății mici. Mulți producători s-au zbătut să reușească a scoate un model în această categorie care să respecte recomandarea Intel de sub 1,4Kg și poate unii nici nu au reușit. Iată totuși că cei de la Mouse Computer au mers mai departe de atât și au scos LuvBook X de 985 de grame, ce vine cu o caracasă din fibră de carbon.

Noul ultrabook este în stadiu de pre-producție și va veni echipat cu procesor Intel Core i5-2467M sau Intel Core i7-2657M, memorie de 4GB RAM, un SSD de 120GB și cu porturi USB 2.0, USB 3.0, Bluetooth 4.0, card slot microSD și mini Display Port. Ecranul este de tip glossy, cu rezoluție 1366×768, iar bateria oferă o autonomie de până la 5,5 ore.

Modelul are dimensiuni de aproximativ 298x194x5.5mm și cântărește 985 de grame. Prețul se ridică la 1100 de dolari, în funcție de configurație. Cu toate că nu vine cu ultimele tipuri de procesoare și numele poate nu e chiar cel mai inspirat, mi se pare un ultrabook interesant, cu niște dimensiuni impresionante. Acum, nu știu dacă prețul cam piperat va schimba balanța avantajelor cu care vine, dar cu siguranță ar trebui cel puțin să fie luat în considerare de iubitorii de gadgeturi și viitorii utilizatori. Până una alta, cum vi se pare ideea de carcasă din fibră de carbon?

Imagine-reprezentativa-1
Postarea Anterioara

Macbook-3d
Postarea Urmatoare