Tech Laptop

MALIBAL Lotus P150HM – laptop pentru gaming

MALIBAL Lotus P150HM – laptop pentru gaming

Laptop-ul Malibal Lotus P150HM, gândit special pentru jocuri, este practic o versiune upgradată a lui Clevo P150HM şi îşi propune să ne încânte cu cele mai bune performanţe în materie de jocuri.

Avantajul major al acestui laptop – este configurat de către persoane care achiziţionează diferite produse şi componente, apoi le asamblează şi le revând. Aceştia vând un număr limitat de produse, dar cumpără cele mai bune şi mai noi componente. Astfel, pot depăşi performanţele unui laptop pentru jocuri fabricat de marii producători, care au contracte cu furnizorii pe perioade mai mari şi nu pot jongla foarte uşor cu componentele. Spre exemplu, odată stabilită o configuraţie, aceasta se va produce in serie pe perioade suficient de mari astfel încât să se obţină economii de scală.

Aşadar, Malibal Lotus P150HM este disponibil într-o varietate de configuraţii, toate ţintind spre tehnologia de vârf pentru a satisface cât mai bine nevoile consumatorilor.

Privit din afară, Malibal Lotus P150HM nu impresionează. Are un design destul de nerafinat, am putea spune – aduce cu forma unei cutii – şi o carcasă groasa din plastic, de culoare gri mat. Dacă ne gândim mai bine însă, la un laptop pentru gaming exteriorul nu prea contează.

Detalii tehnice despre Malibal Lotus P150HM:
– Display luminat GlassView de 15.6 inchi cu o rezoluţie impresionantă Full HD 1920×1080 pixeli
– Procesor Intel Core i7-2920XM la 2.5GHz
– Memorie internă de 16GB DDR3
– Placă video Nvidia GeForce GTX 485M cu memorie dedicată de 2GB
– Hard disk Intel X25-M SATA2 de 80GB
– Sistem de operare Windows 7 Home Premium
– Card Wireless LAN Intel 6300
– Webcam de 2 megapixeli
– Cititor de carduri integrat 9 in 1
– Blu-ray Burner / DVD+/-R DL Super-Multi Drive
– Două porturi USB 3.0 şi două porturi USB 2.0
– Garanţie: 1 an pentru componente
– Dimensiuni: 14.75×10.1×1.25 inch
– Geantă pentru transportare

Specialiştii au ochit şi câteva dezavantaje legate de acest notebook. Spre exemplu, ecranul de 15 inchi nu este ceva obisnuit pentru astfel de laptopuri. Majoritatea vin cu ecrane de 17 inchi, pentru a oferi o imagine mai bună. Totuşi, dacă va doriţi un portabil mai compact, dar cu performanţe foarte bune la jocuri, acest model ar putea fi o soluţie. Un alt dezavantaj ar fi autonomia bateriei, care se situează undeva sub media celor de pe piaţă.

Dacă treceti peste aceste mici neajunsuri şi vă doriti un notebook pentru gaming cu configuraţia prezentată mai sus, ar trebui să ştiţi că preţul e destul de piperat: 3 554 de dolari.