Diverse

Masajul este o alegere foarte buna pentru relaxare

Masajul este o alegere foarte buna pentru relaxare

La centrul goldtantriclondon.com, clientii doritori de experiente noi si relaxante pot apela la serviciile impecabile oferite de maseuzele specializate in msaje tantrice, masaje nuru, body to body massage, couple massage si multe alte tipuri de masaje care nu fac altceva decat sa relaxaze trupurile clientilor!

Desi s-ar putea sa fi vazut doar un masaj de cuplu la televizor in timpul unui sitcom, masajele de cuplu sunt de fapt o experienta de wellness foarte populara. Acest tratament dublu este cunoscut mai popular ca masaj romantic de cuplu. Acest tip de masaj include de obicei uleiuri si aromoterapie, ceea ce il face foarte relaxant si intim. Masajele de cuplu au multe beneficii, dar principalul fiind un nivel crescut de afectiune si confort intre parteneri.

Nu numai ca este util sa faci un masaj de cuplu pentru relatia ta, ci este foarte recomandat si ca experienta introductiva pentru cei care primesc masaje de orice fel pentru prima data si prefera companie atunci cand merg la spa.

Un masaj de cuplu este un masaj relaxant al partenerului corporal cu scop curativ, in functie de specialitatea aleasa a clientilor. Scopul sau este de a crea un mediu linistit pentru a echilibra trupurile, mintile si energiile oamenilor, indiferent de kinetoterapie sau tratamente estetice pe care le aleg. Masajul de cuplu presupune utilizarea diferitelor tehnici in functie de obiectivul masajului. Tratamentele pot avea ca scop relaxarea fizica, ameliorarea stresului, ameliorarea durerii sau corectarea posturii corpului.

In functie de tipul de masaj pe care il primiti, eticheta vestimentara poate varia. In cele mai multe cazuri, a veni in haine confortabile, largi, este o optiune potrivita. Asigura-te ca indepartezi orice bijuterii sau imbracaminte suplimentara inainte de masaj. 

Beneficiile masajelor de cuplu sunt multiple, multe dintre ele (putin explorate) emotional. In primul rand, masajele cuplurilor ajuta la reconectare, deoarece exista o experienta comuna pe care sa se concentreze pe aici si acum. De obicei, cuplurile au ritmuri de lucru diferite, acesta fiind tocmai unul dintre obstacolele pe care le intampina pentru a petrece momente de conexiune impreuna. Masajele orientale de cuplu permit organismului sa elibereze hormoni legati de starea de bine, cum ar fi oxitocina, dopamina si serotonina. Acestea sunt substante care regleaza starea de spirit si le elimina simultan este formula magica a iubirii: de aceea se spune ca masajele de cuplu promoveaza dorinta de afectiune si intimitate.

Desigur, cei care vor un masaj un pic mai picant pot incerca masajul Nuru, oferit la goldtantriclondon.com!  Masajul Nuru este o experienta imbatatoare, placuta si imbietoare.

Desi aceasta activitate unica este fantastica pentru stimularea senzatiilor intense, se mandreste si cu cateva beneficii pentru sanatate care iti pot imbunatati starea generala de bine si vitalitatea. Originar din Japonia, masajul nuru este o activitate care stimuleaza sexual, prin care maseuza si persoana care se confrunta cu masajul sunt acoperite cu un gel special.

Maseuza isi foloseste corpul pentru a-l masa pe client cu contact fizic extrem, creand senzatii intense fantastice din mai multe motive.

Gelul nuru special folosit in timpul acestei experiente incredibile este o reteta straveche, constand dintr-un extract de alge marine numit Nori, gasit pe coasta Japoniei.

Acesta este amestecat cu alte ingrediente, cum ar fi gel de aloe vera, extract de grapefruit, alte substante botanice si apa pentru a crea un gel alunecos.

Pe langa faptul ca primeste placerea sexuala, nuru este un tip de masaj tantric care are beneficii uimitoare pentru sanatatea si bunastarea ta. A fi trezit de un masaj nuru nu numai ca creeaza senzatii de placere, dar elimina si stresul.

De fapt, intr-un studiu recent, o agentie de masaj nuru a raportat ca 83 la suta dintre cei care au incercat masajul au simtit o imbunatatire semnificativa a bunastarii mentale dupa sedinta.

Tehnicile corporale folosite de maseuza si contactul piele pe piele ofera o senzatie erotica minunata, care te face sa te simti complet relaxata din cap pana in picioare.

Recomandam cu caldura masajul nuru pentru oricine doreste sa se relaxeze de stresul vietii de zi cu zi. Este o experienta extrem de dependenta, care te va face sa te simti fericit timp de multe ore dupa tratament.

Un masaj nuru este perfect pentru relaxarea muschilor raniti sau incordati.

Chiar daca ai rezerve la inceput, aceasta activitate sigura si tehnicile folosite de o maseuza pregatita profesional te vor lasa sa te simti revigorata si revitalizata.

Un masaj nuru se efectueaza cel mai bine pe un pat cu aer sau pe un cearsaf impermeabil pe pat, astfel incat sa poti savura experienta in timp ce muschii  se relaxeaza si se bucura de senzatiile ingaduitoare.

Gelul folosit in masajul nuru este foarte hidratant. Nu numai atat, dar este complet inodor, fara gust, nu pateaza si este transparent la culoare.

Compozitia extractelor botanice alaturi de extractul de alge marine Nori formeaza un gel foarte alunecos care este incalzit chiar inainte de masaj. Acest amestec ajuta, de asemenea, la fermitatea pielii, iar antioxidantii iti hranesc pielea intr-un mod pozitiv.

Masajul Nuru este un tratament profesional, ceea ce inseamna ca o maseuza isi va folosi vasta experienta si pregatirea pentru a oferi tehnici adecvate.

Tehnicile corporale folosite in masajul nuru ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Asigura-te ca bei multa apa pentru a elimina toxinele care au fost eliberate. Indiferent daca esti barbat sau femeie, masajul nuru este deschis tuturor.

Indiferent de preferintele tale sexuale, un masaj nuru iti permite sa savurezi energia senzuala creata in timpul activitatii.

Miscarile de pe piele in timp ce corpul atinge pe cel al maseusei iti vor permite sa te angajezi intr-o experienta sigura si palpitanta, care iti va aduce un final uluitor.