Tech Diverse

Meme-urile GameStop merg mai greu cu „Web3 Gaming” și listele de locuri de muncă NFT

Meme-urile GameStop merg mai greu cu „Web3 Gaming” și listele de locuri de muncă NFT

După un rollercoaster de un an pe piața de valori, alimentat de tranzacționarea cu amănuntul WallStreetBets, GameStop se transformă în meme complet și caută să construiască o platformă „Web3”, potrivit unui val de liste de locuri de muncă postate luni pe site-ul său de cariere.

Una dintre aceste reclame, descoperită de CoinDesk, este o listă LinkedIn pentru un „Șef de Web3 Gaming” în care compania spune că caută pe cineva care să „accelereze viitorul jocurilor de noroc și al comerțului” bazat pe blockchain.

Dacă aveți norocul să nu fi auzit niciodată expresia „Web3”, este adesea folosită pentru a descrie un internet descentralizat, bazat pe cripto. Acest lucru urmează cu celelalte liste de locuri de muncă, care indică faptul că GameStop dezvoltă un fel de platformă NFT, probabil bazată pe Ethereum. În timp ce, uneori, listele de locuri de muncă sunt doar liste de locuri de muncă, în acest caz, ar putea fi o joacă de către GameStop pentru a reveni pe radarul WallStreetBets sau pentru a-și deschide calea către comunitatea cripto.

Multe liste de locuri de muncă ale GameStop pentru poziții legate de NFT și Web3 Gaming.

GameStop nu și-a menționat prea mult pe fanii săi înfocați de comerț cu amănuntul în apelurile sale privind veniturile, dar acțiunile companiei au beneficiat în mod clar de entuziasmul lor – la începutul anului 2021, se situa în jurul a 20 USD pe acțiune și s-a închis marți la 177,84 USD, potrivit către Yahoo Finance. Prețurile ridicate ale acțiunilor nu indică neapărat că compania în ansamblu se descurcă bine, dar cel puțin pot ajuta la menținerea oamenilor să le placă acțiunile.

Când ai de-a face cu o mafie de pe Internet, totuși, atenția se estompează în cele din urmă. AMC a încercat să atragă interesul comercianților (a fost prins în același fiasco comercial ca și GameStop) cu lucruri precum floricele gratuite și știri că aceștia caută să accepte Bitcoin și alte criptomonede în cinematografe. Pentru GameStop, este posibil ca o platformă NFT care promită un viitor al jocurilor în care „jocul este condus de lucrurile pe care le aduci” și care încorporează fraze populare precum „Web3” și „jocuri bazate pe blockchain” să fie o tactică similară pentru a reaprinde pasiunea investitorilor odată. simțit pentru asta.

DACĂ ÎNCERCĂȚI SĂ PRIMIȚI ATENȚIA COMERZIȚILOR REDDIT, CONSTRUIREA O PLATFORMĂ NFT AR PUTEA FI UN PRO STRAT

Cu toate discuțiile despre GameStop ca un pariu sălbatic la bursă, ți-ar fi iertat că ai uitat că afacerea sa principală este un magazin de jocuri video. Dacă vânzătorii de jocuri video permit sau nu jocuri care includ NFT este o întrebare puțin deschisă în acest moment – Valve a declarat că dezvoltatorii nu pot vinde jocuri cu blockchain în magazinul său Steam, în timp ce Epic a spus că este în regulă cu ele. Apple nu a luat încă o decizie publică cu privire la App Store, posibil pentru că dezvoltatorii sunt pe bună dreptate speriați să fie primii care încearcă să trimită o aplicație bazată pe NFT.

Între timp, GameStop pare foarte interesat să devină un loc pentru astfel de proiecte – una dintre responsabilitățile enumerate în fișa postului este „construiește o echipă care să-i ajute pe creatori să-și lanseze proiectele pe platforma GameStop”. În timp ce compania pare să-și tachineze planurile pentru ceva legat de NFT la începutul acestui an, o pagină web obscure este mai criptică decât un apel pentru solicitanții care doresc să construiască un imperiu blockchain.

Oricui va încerca să facă asta pentru GameStop, îți doresc noroc – pentru că vei avea nevoie de el. Aruncarea mingii pe acest proiect ar putea supăra oamenii cripto, comercianții cu amănuntul și dezvoltatorii de jocuri blockchain, iar aceasta este o diagramă Venn de care aș vrea să fiu în afara. Deși, dacă lucrurile ajung să meargă dezastruos de prost, vă rog să-mi trimiteți un e-mail pentru că ar putea fi o poveste incredibilă.