Tech Aplicatii mobile

Cum să folosiți Share Play pentru a vă partaja ecranul FaceTime

Cum să folosiți Share Play pentru a vă partaja ecranul FaceTime

Una dintre noile funcții pe care iOS 15 a promis să le ofere este capacitatea de a partaja ecranul iPhone și iPad în timpul sesiunilor FaceTime, astfel încât să vă puteți bucura de filme, muzică și alte conținuturi media împreună cu prietenii și familia. Deși această nouă funcție, numită SharePlay, nu a fost livrată cu prima versiune a iOS 15, a fost inclusă în iOS 15.1 și acum poate fi folosită, într-o măsură limitată.

În prezent, puteți partaja conținut de la Apple TV și Apple Music – presupunând că amândoi sunteți abonați – și alte câteva aplicații.

Nu am avut nicio problemă să distribui un videoclip YouTube, de exemplu; alte aplicații care sunt acceptate includ HBO Max, Hulu și Disney Plus (dar nu Netflix). Se poate presupune că lista de aplicații care pot fi partajate va continua să se extindă.

Este destul de ușor să utilizați noua funcție SharePlay, odată ce ați instalat iOS 15.1.

Începeți o sesiune FaceTime. Asigurați-vă că oricine altcineva se află în sesiune are și iOS 15.1 instalat.
Ar trebui să vedeți o pictogramă nouă în partea dreaptă sus a ecranului, care seamănă cu o figură mică în fața unui ecran. Apăsați pe asta.
Veți vedea un buton drop-down care spune „Partajați ecranul meu”. Atingeți-l și veți partaja ecranul cu prietenul dvs.

Tap on “Share My Screen” to start using SharePlay.
Atingeți „Partajați ecranul meu” pentru a începe să utilizați SharePlay.
SharePlay lets you both watch the same YouTube video.
SharePlay vă permite amândoi să vizionați același videoclip YouTube.

Acum poți să-ți arăți ecranul de pornire prietenului tău FaceTime, să redai un videoclip YouTube sau să asculți aceeași piesă Apple Music. Dacă doriți să comutați la ecranul celeilalte persoane, tot ce trebuie să facă este să atingă pictograma SharePlay.

O altă modalitate de a partaja o aplicație este să accesați acea aplicație în timpul unei sesiuni FaceTime și să o porniți. Dacă SharePlay este posibil, veți primi un meniu pop-up care vă întreabă dacă doriți să utilizați SharePlay sau dacă doriți să redați videoclipul sau muzica numai pentru dvs.

Și oricând, puteți reveni la aplicația FaceTime, apăsați pe pictograma SharePlay și selectați Terminați SharePlay.

You can see your friend’s home screen in miniature, or tap on it to maximize it.
Puteți vedea ecranul de pornire al prietenului dvs. în miniatură sau puteți apăsa pe el pentru a-l maximiza.
Unfortunately, some apps are not yet supported.
Din păcate, unele aplicații nu sunt încă acceptate.

Noua funcție SharePlay din iOS 15.1 va fi probabil foarte populară. Acesta va permite prietenilor și familiei să discute împreună în timp ce vizionează videoclipuri sau ascultă muzică; lăsați-i pe asociații de afaceri să discute despre o foaie de calcul în timp ce sunt în călătorie; sau faceți mai ușor să partajați și să comentați cele mai recente fotografii de grup. Și pe măsură ce Apple adaugă mai multe aplicații care pot folosi SharePlay, ar trebui să se îmbunătățească.