Tech Tableta

Microsoft Surface – un nou spot TV cu muzica si pasi de dans

Microsoft Surface – un nou spot TV cu muzica si pasi de dans

Microsoft Surface este unul dintre cele mai așteptate gadget-uri . Chiar dacă este printre primele tablete anunțate cu Windows 8, va mai trebui să așteptăm până o vom vedea pe piață. Tableta de 10.6 inch a avut parte la început de un spot foarte frumos, care a mers pe ideea de rezistență, putere, calitate și performanțe. Zilele acestea însă a apărut o nouă reclamă TV regizată de Jon Chu.

Noua reclamă îmbină în mod original elementele muzicale cu posibilitățile de folosire a noii tablete. Se pune accentul pe Touch Cover, Type Cover și kickstand, dar și pe varietatea de culori oferită de cover-uri. Vă readucem aminte că gadget-ul va avea dimensiuni destul de reduse – 680 de grame greutate și 9,39mm grosime și va veni echipat cu procesor ARM.

Spotul scoate în evidență publicul căruia i se adresează noul gadget, tineri studenți și elevi, dar și familii și încearcă să sincronizeze totul în armonie, de la muzică și pași de dans până la diverse sunete ale tabletei. Nouă ne-a plăcut rezultatul, vouă? Care vi se pare mai bună? Aceasta sau primul spot online care s-a clasat și în topul nostru de reclame?

Update: Prețurile de pornire ale tabletei au fost aflate! Așadar, versiunea de 64GB va costa 699 de dolari cu tastatură, iar cea de 32 de GB va fi la 499 de dolari, respectiv 599 de dolari cu Touch Cover.