Laptop Emisiuni, Filme si Seriale

Mini laptop-uri HP în “Sex ad the city 2”

Mini laptop-uri HP în “Sex ad the city 2”

Mai nou, mini laptop-urile HP TouchSmart tm2 şi HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, alături de PC-urile HP TouchSmart, ajung staruri de cinema şi primesc “roluri” în filmul “Sex and the city 2″.

Colaborarea dintre producătorul de PC-uri şi Warner Bros. Pictures face parte dintr-o întreagă strategie de marketing care urmăreşte promovarea curentului “tech couture”, o îmbinare dintre tehnologie şi Haute Couture pe care cei de la HP par să pună din ce în ce mai mult accent. Prin asocierea cu producţia “Sex and the city 2″, compania urmăreşte să îşi etaleze colecţia de primăvară şi să îşi accentueze imaginea de brand stilat, preocupat de fashion, după cum declară şi
Tracey Trachta, executive director, Global Marketing, Personal Systems Group, HP:

Campania de promovare va include o serie de evenimente globale axate în jurul filmului, de la reclama “Computer is personal again” în care apare Sarah Jessica Parker manevrând un computer HP, până la evenimente locale în magazine, petreceri exclusiviste VIP, experienţe online interactive, excursii sau târguri expoziţionale.

După cum am văzut deja, HP TouchSmart tm2 este un mini laptop convertibil în tablet PC cu display touchsensitive de 12.1 inch şi cu un design deosebit. La rândul său, HP Mini 210 Vivienne Tam Edition este un netbook de 10.1 inch al cărui look marcat de tema “Butterfly Lovers” a fost creat de designer-ul Vivienne Tam. Ambele portabile fac parte din colecţia de primăvară a celor de la HP. Filmul “Sex and the city 2″ le are în distribuţie pe Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon în rolurile principale. Va ajunge în cinematografele din Statele Unite pe data 27 mai.