Tech

MMT Monitor2Go – display de 15.6 inch pentru portabile

MMT Monitor2Go – display de 15.6 inch pentru portabile

Mobile Monitor Technologies a lansat Monitor2Go, un display portabil de 15.6 inch menit să extindă capacitățile tabletelor și laptop-urilor, dar nu numai. Există destul de multe activități în care un monitor auxiliar poate fi la îndemână. Monitor2Go se conectează prin port HDMI și vine cu dimensiuni reduse, o grosime de doar 27,9mm și o greutate de 1,36Kg.

Noul gadget are o carcasă din aluminiu și poate fi folosit atât în landscape mode, cât și în portrait. După cum se poate observa și în poză, acesta vine cu o bază dedicată iPad-urilor celor de la Apple.

Mai mult, display-ul poate fi rotit la 180 de grade și este disponibil în două versiuni, cu rezoluție de 1366×768 și 1600×900. Noul produs oferă o varietate de porturi printre care input HDMI, trei porturi USB și DisplayLink, așadar acesta poate fi conectat la un maxim de 6 device-uri.

Asta nu e tot, încorporează și două speakere, iar în curând va fi lansată și versiunea cu baterie auxiliară, însă deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre acest aspect.

Prețurile de pornire pentru cele două modele sunt de 329 de dolari pentru cel cu rezoluție 1600×900 și 299 de dolari pentru cel cu rezoluție mai mică. Cred că e un produs util mai ales celor care au multe prezentări de făcut, iar prețul nu e chiar atât de mare.