Tech

Mobile Marketing Conference 2011 | Laptop News

Mobile Marketing Conference 2011 | Laptop News

Cea de-a IV-a editie a Mobile Marketing Conference, cea mai importanta conferinta anuala dedicata promovarii in mediul mobil, se va desfasura in data de 5 mai 2011, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Conferinta de o zi se adreseaza atat profesionistilor din zona de marketing, comunicare si dezvoltare online, cat si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile: operatori de servicii, producatori, dezvoltatori si antreprenori.

Evenimentul este organizat de Evensys alaturi de Nokia, Initiative Romania, Syscom Digital Si Voxline.

Prima parte a conferintei se va concentra asupra identificarii celor mai noi tendinte din piata aplicatiilor mobile si utilizarea acestora ca instrumente de marketing, alaturi de informatii utile despre consumatori si comportamentul acestora in universul mobile. A doua parte a evenimentului va oferi aspectele practice ale prezentarilor, prin studii de caz, exemple concrete si solutii de promovare prin marketing mobil.

Expertiza si exemplele concrete din domeniu sunt oferite de experimentati specialisti locali si internationali, precum: Steve Dallas (Initiative Romania), Gavin Redeer (Digital Executive Director), Maia Novolan (Syscom Digital), Dan Virtopeanu (Voxline), Daniel Pana (BCR), Radu Apostolescu (eMAG), Alex Visa (Hyperactive), Pavol Magic (eTarget), Stefan Chiritescu (BBDO).

In sprijinul argumentarii discutiilor din cadrul conferintei, vor fi prezentate doua studii: “Unlocking de Power of Mobile”, un raport special realizat de Initiative Romania despre importanta marketingului mobil si integrarea tehnologiile mobile in strategia de marketing. De asemenea, in cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele celei de-a patra editii a studiului “A survey on Mobile Marketing in Romania” dedicat marketingului mobil si realizat special de compania Unlock Research pentru acest eveniment.

Evenimentul include si sesiunea speciala MobileApps Development Meetup, care isi propune sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii de aplicatii mobile. Va fi o jumatate de zi de debateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare, de schimb de idei si de castig pentru experienta in afaceri.