Business

Modalităţi de acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Modalităţi de acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai bun.

Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând din luna ianuarie 2016. Conținutul acestui site se poate accesa foarte uşor de pe orice calculator care rulează macOS, Linux sau Windows, de pe televizoarele Smart şi de pe telefoane şi tablete, fie prin aplicațiile dedicate, fie direct din browser.

De la lansare și până în prezent, utilizatorii pot beneficia de o ofertă de la Netflix. In 30 de zile se pot viziona filme și seriale în mod gratuit.

Merită încercat atâta timp cât nu costă nimic.

30 de zile gratuite

Pentru a beneficia de cele 30 de zile gratuite, este necesară realizarea unui cont pe site-ul acestora. Trebuie introduce câteva date personale: mail, număr de telefon, precum și un card valid.

Ce primesc?

Pe parcursul a celor 30 de zile gratuite, întreg conținutul platformei vă stă la dispoziție. Incă de la început vă va fi activată versiunea identică abonamentului de 10 euro. Aceasta îți va putea permite accesul la platformă de pe două dispozitive, rezoluția filmelor și serialelor fiind de 1920 cu 1080, adică Full HD. De asemenea, se pot descarca filme și seriale pe cel mult două dispozitive.

Ce fac după 30 de zile?

După 30 de zile de la activarea contului, există două posibilități:

  • Pentru a nu fi taxat se închide contul în a 29-a zi;

  • Puteţi continua accesarea site-ului, devenind astfel abonat al Netflix. Cei 10euro, adica aproximativ 50 de lei îţi vor fi retraşi lunar din cont. se poate opta fie pentru un abonament mai mic, cel de 7.99 euro sau pentru unul mai mare de 11.99 de euro.

Opinii pentru prieteni

Netflix oferă o calitate care îşi merită toţi banii. Este un site sigur care nu vă pune în pericol telefonul sau computerul, deoarece nu are viruşi.