Tech

Monitor Philips 221S3UCB USB – conectare prin USB la laptop

Monitor Philips 221S3UCB USB – conectare prin USB la laptop

Philips aduce în România monitorul ale cărui caracteristici de top sunt consumul scăzut de energie si posibilitatea de conexiune la PC-uri și laptopuri prin USB 2.0. Monitorul Philips 221S3UCB USB dispune de un ecran cu o diagonală de 21,5 inch și necesită doar un cablu USB 2.0 pentru a se conecta la laptopuri sau desktop-uri. Această opțiune elimină nevoia pentru alte cabluri video sau de încărcare.

Monitorul LCD încorporează iluminare LED din spate și reduce consumul de energie la aproximativ jumătate din consumul unui monitor standard, în timp ce reproducerea cromatică este fină.

Monitorul este compatibil cu cele mai multe sisteme de operare și poate juca rolul doar celui de-al doilea ecran pentru utilizatorii ce doresc un punct secund de lucru sau pentru gamerii ce doresc un ecran de gaming independent. Monitorul nu poate fi folosit ca primary display. Monitorul dispune de o bază Super Ergo care se rabatează, pivotează și se reglează pe înălțime pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă, pentru confort și eficienţă maxime. Monitorul poate pivota până la -65/65 de grade și se poate înclina -5/20 de grade pentru ca vizionarea de filme să fie cât mai confortabilă.

Nu este nevoie de un cablu VGA nici de unul de alimentare. Monitorul dispune de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, un timp de răspuns de 5 milisecunde și reușește să obțină o luminozitate de 150 cd/m2 și un contrast ratio de 1,000:1.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Monitorul Philips 221S3UCB USB este disponibil în România la un preţ de 849 lei.