Tech

Monitorul AOC E2343Fi – o solutie all-in-one pentru utilizatorii de iPhone si iPod

Monitorul AOC E2343Fi – o solutie all-in-one pentru utilizatorii de iPhone si iPod

Datorită tehnologiei patentate plug-and-play proprietară AOC, aceștia trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la stația de andocare integrată în baza monitorului și să deschidă fișierul ales. Fișierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine și sunet fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.

Pe lângă stația de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât și melodii. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.

Spre deosebire de stațiile de andocare convenționale, cea dispoibilă pe modelul E2343Fi oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPhone sau iPod, chiar și în timp ce acesta redă conținut media, economisind timp, dar și spațiu prețios pe birou, prin eliminarea nevoii de cabluri adiționale.

Monitorul AOC oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărți ecranul în patru spații de lucru independente, cu ajutorul tehnologiei Screen+. Astfel, în timp ce utilizatorii vizualizează un film rulat de pe iPhone, aceștia pot, în același timp, edita un document, naviga pe internet sau discuta pe chat în cele 4 sectoare ale ecranului, afișate simultan. Funcția Screen+ elimină astfel nevoia navigării continue între mai multe programe active pe computer și economisește timp valoros.

Modelul E2343Fi dispune de un panou LED Full HD, cu o rezoluție de 1080p, ideală pentru a viziona în cele mai mici detalii fotografii de înaltă calitate, dar și videoclipuri sau filme. Pentru un plus de realism, monitorul integrează funcția Dynamic Contrast Boost, ce oferă cinci setări diferite pentru îmbunătățirea culorii și permite ajustarea acesteia în zonele indicate.

Monitorul AOC este deosebit de prietenos cu mediul, datorită panourilor LED ce nu conțin urme de mercur. În plus, tehnologia acestor panouri consumă cu 40-50% mai puțină energie decât ecranele convenționale – 34 watt în timpul funcționării obișnuite și 0,5 watt în modul standby.

Pe lângă certificările Energy Star și EPEAT Silver pentru ambalajele și procesul de fabricație „verde”, monitorul este echipat cu mai multe funcții destinate economisirii de energie. Off Timer-ul permite închiderea pre-programată a monitorului la ora stabilită de utilizator, în timp ce funcția eSaver oferă moduri presetate de economisire a energiei atunci când ecranul nu este folosit.

Modelul E2343Fi are un profil uimitor de subțire, de numai 12,9 mm, și un design minimalist, ceea ce îl integrează perfect în orice cameră de zi cu un decor modern. Monitorul păstrează aspectul curat al dispozitivelor Apple, prin intermediul porturilor integrate în baza sa, ce elimină aglomerarea inestetică de cabluri.

Monitorul AOC E2343Fi este disponibil în România la un preț recomandat de 849 lei.