Grafica Tech

Monitorul Philips 274E5QHAB este disponibil in Romania

Monitorul Philips 274E5QHAB este disponibil in Romania ianuarie 2, 2022Leave a comment
Monitor-philips

Ecranul Full HD al monitorului Philips 274E5QHAB are o rezoluție panoramică de 1920 x 1080 pixeli, creând imagini clare prin integrarea unor funcții inteligente: afișajul AH-IPS oferă unghiuri de vizualizare largi, de 178/178, iar timpul de răspunsul al pixelilor este de 5ms. Monitorul oferă o rată de contrast de 1000:1 și un Smart contrast ratio de 20.000.000:1, făcând astfel ca detaliile să fie redate cu o acuratețe perfectă în secvențe întunecate.

Monitorul dispune de sunet stereo emis prin două boxe integrate care oferă calitate audio superioară la o putere de 12 wați.

Noul monitor Philips dispune de tehnologia Mobile High Definition Link, o interfață mobilă audio-video ce conectează telefoane mobile și alte dispozitive portabile la ecrane high-definition. Un cablu opțional MHL permite conectarea dispozitivului mobil compatibil MHL la ecranul Philips pentru a viziona filmele HD la calitate foarte bună cu sunet complet digital. Te poți bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicații pe ecranul mare al monitorului fără grija descărcării bateriei smartphone-ului; în timp ce acesta este conectat la monitor, este încărcat prin intermediul conectorului.

SmartImage Lite este o tehnologie Philips ce analizează conținutul de pe ecranul monitorului. În funcție de modul selectat, SmartImage Lite îmbunătățește contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a filmelor, pentru performanțe de afișare de cea mai bună calitate, toate în timp real și accesibile prin apăsarea unui singur buton.

Noul monitor dispune de interfața High Definition Multimedia (HDMi) Ready ce oferă conținut video digital și sunet de calitate ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferată: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Modelul integrează, de asemenea, un port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau căști.

Monitorul Philips 274E5QHAB cu tehnologia MHL este disponibil în România la un preț recomandat de 1299 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.