Tech Tableta

MSI Enjoy 7 Plus si 10 Plus cu rezolutii Full HD

MSI Enjoy 7 Plus si 10 Plus cu rezolutii Full HD

MSI Enjoy 7 Plus şi Enjoy 10 Plus sunt două noi tablete, prezentate la Computex 2012. Acestea sunt de 7 inch şi 10 inch, cu rezoluţii Full HD. Versiunile mai vechi ale tabletelor, WindPad Enjoy, veneau cu rezoluţii de 800×480 pentru tableta cea mică şi 1024×768 pentru cea mare. Display-ul este de tip IPS şi dimensiunile sunt mai mici.

MSI Enjoy 7 Plus vine cu o greutate de 375 de grame faţă de 395 de grame, iar modelul mai mare are o grosime de 11.2mm. Ca sistem de operare nu mai întâlnim Android 2.3 Gingerbread, ci Ice Cream Sandwich şi ambele vin echipate cu procesoare ARM Cortex a8 de 1GHz.

Nu se cunosc mai multe informaţii referitoare la detaliile tehnice, însă ca design aş spune că cele două nu ies cu foarte multe în evidenţă. Ba chiar observ că rama este destul de groasă, presupun că nu poate fi totul perfect. În orice caz, sunt foarte curioasă când vor fi disponibile şi care va fi preţul de pornire. MSI nu s-a făcut foarte remarcat pe segmentul tabletelor şi mă întreb dacă va exista momentul acela în care numele firmei va fi asociat în mod automat cu un produs de pe acest segment.