Tech Laptop

MSI X-Slim X620 – laptop subţire şi elegant

MSI X-Slim X620 – laptop subţire şi elegant

X620 este noul membru al familiei MSI X-Slim şi a moştenit la rându-i eleganţa şi design-ul ultra-thin al fraţilor săi. De fapt, arată atât de bine încât a primit şi premiul “International Forum Design 2010″.

Să aruncăm o privire. Laptop-ul de 15.6 inch şi 2.4 kg are o tasatură chiclet, multi-point touchpad (poţi utiliza două degete pentru operaţiuni de mărire, rotire sau micşorare a imaginilor sau pentru scrolling) şi touchpad locker (poţi dezactiva touchpad-ul la nevoie).

MSI X-Slim X620 vine echipat cu o baterie de 8 celule pentru 11 ore de autonomie, are built-in optical drive şi o placă video ATi Mobility Radeon HD 5430 3D (cu 1 GB DDR3 VRAM). Funcţionează cu un procesor Intel Core 2 Duo.

Ar mai fi de remarcat dotările speciale marca MSI, ca tehnologia ECO Engine care ajută la economisirea energiei. Aceasta permite utilizatorului să aleagă între 5 tipuri de management al energiei: Video games, Movies, Presentations, Word processing şi Turbo Battery. În funcţie de ele, se ajustează automat luminozitatea ecranului, setările pentru modul de hibernare sau performanţa procesorului.

Tehnologia 3D Boost permite trecerea la o afişare high performance doar printr-o apăsare de buton. Dacă apoi utilizatorul nu mai are nevoie de performanţe grafice extraordinare şi ţine cu dinţii de baterie, nu trebuie decât să apese pe un alt buton şi gata, laptop-ul nu mai utilizează placa video externă, folosind în schimb display mode-ul integrat.

Şi o parte din software-ul încărcat pe X-Slim X620 este creat special de MSI. Un exemplu ar fi aplicaţia EasyViewer pentru vizualizarea şi editarea imaginilor.