Tech Serial USA Foto-Video

Netflix redeschide luna aceasta un cinematograf în SoCal

Netflix redeschide luna aceasta un cinematograf în SoCal

Netflix va redeschide Teatrul Bay din Palisades Village din California de Sud începând cu 22 octombrie, devenind al treilea teatru fizic cu care streamerul a anunțat un parteneriat.

Teatrul se va redeschide în acest weekend cu The Harder They Fall de Jeymes Samuel – un western cu Zazie Beetz, Regina King și Idris Elba, printre alte vedete notabile – începând cu mai multe spectacole începând de vineri. Biletele pentru adulți sunt în prezent listate la 12 USD fiecare, în timp ce reducerile și biletele pentru copii costă 10 USD. Biletele gratuite primul venit, primul servit pentru titlurile animate Netflix Vivo și The Mitchells vs. The Machines vor fi disponibile și la box-office astăzi până joi, 21 octombrie între orele 15:00 – 18:00 PT.

Compania a redeschis anterior Teatrul Paris din New York în 2019 și lucrează la restaurarea Teatrului Egiptean din Hollywood pentru o redeschidere în 2022. Al treilea parteneriat pentru un spațiu teatral sosește în timp ce Netflix continuă să exploreze puncte de intrare suplimentare la originalele sale dincolo de aplicația și site-ul web. Într-un comunicat de presă, Netflix a declarat că intenționează să folosească spațiul pentru proiecții speciale, evenimente și lansări de teatru pentru filmele sale.

„Pe lângă premierele și lansările în cinematografe ale viitoarelor filme Netflix, publicul poate aștepta cu nerăbdare programarea filmelor orientată spre familie, proiecții de 35 mm ale filmelor clasice îndrăgite, apariții în persoană și întrebări și răspunsuri, evenimente publice gratuite și multe altele”, Scott Stuber, șef a filmelor globale de la Netflix, se arată într-un comunicat.

Potrivit Netflix, toate emisiunile din săptămânile de deschidere vor veni cu popcorn și băuturi gratuite. Teatrul este redeschis ca parte a unui parteneriat cu Caruso, părintele Palisades Village.

După redeschiderea teatrului cu The Harder They Fall, Netflix intenționează să lanseze o mână de alte titluri extrem de așteptate. Acestea includ filmul de acțiune Red Notice – care îi are în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot – precum și Don’t Look Up, de Adam McKay, cu o distribuție cu vedete care include Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, și Timothée Chalamet.