Tech

Nexus Dock pentru Nexus 7 la 30 de dolari

Nexus Dock pentru Nexus 7 la 30 de dolari

Nexus 7 a intrat cu succes pe piaţă şi asta o spun cifrele. De la lansare şi până în prezent a fost vândută în aproximativ 5 milioane de exemplare. Cu toate că nu a venit echipat cu cea mai puternică configuraţie, tableta de 7 inch a fost apreciată şi lăudată. Am testat-o şi noi câteva ore, iar impresiile sunt foarte bune. Aşteptăm noile variante pentru teste amănunţite. Nexus 7 este construită de ASUS în parteneriat cu Google.

La puţin timp de la lansarea Nexus 7, au fost prezentate câteva accesorii – docking station și Premium Leather Case şi au fost promise pentru luna august 2012. Timpul a trecut, suntem deja la final de noiembrie, ASUS a anunţat noi modele de Nexus 7, dar încă nu a dezvăluit detalii despre disponibilitate perifericelor.

Zilele trecute, Nexus Dock şi-a făcut apariţia pe site-ul oficial ASUS Japonia, la un preţ aproximativ de 30 de dolari. Se pare că nu s-a schimbat cu nimic faţă de varianta prezentată în urmă cu aproximativ 4 luni. Tableta se va conecta pe orizontală la docking şi se vor folosi porturile micro USB şi cel audio. Docking-ul va avea dimensiunile 219,16×65,16×30,92mm și greutatea de 300 de grame.

Din câte se poate observa, noul Nexus Dock va putea fi folosit mai mult ca un suport pentru tabletă, în special când doriţi să urmăriţi un film sau să navigaţi mai uşor pe internet.

Surse din piaţă spun că noul periferic Nexus va fi disponibil şi în Europa, cel mai probabil din decembrie 2012. Va fi comercializat prin canalele de distribuţie ASUS, dar probabil că va putea fi comandat şi de pe site-ul dedicat Google.