Smartphones Tech

Noile smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile în premieră la COSMOTE

Noile smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile în premieră la COSMOTE

COSMOTE România îşi extinde portofoliul de smartphone-uri dual SIM şi introduce, în parteneriat cu Acer, noile Liquid Z3 Duo şi Liquid E2 Duo, special create pentru cei care nu vor să poarte două telefoane mobile în fiecare zi.

Noul Acer Liquid Z3 Duo este perfect pentru toate vârstele, datorită interfeţei inovative “Quick Mode” care permite 4 teme diferite, în funcţie de profilul utilizatorului. Acer Liquid Z3 Duo are un display de 3,5 inch cu rezoluţie HVGA şi este echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz. Smartphone-ul compact are o cameră foto de 3MP care permite utilizatorilor să împărtăşească momente speciale cu familia şi prietenii. În plus, Liquid Z3 Duo are inclusă o capacitate de stocare de 4GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD şi memorie de 512 RAM. Smartphone-urile din noua serie Liquid Z cântăresc 120 grame şi au baterie de 1.500 mAh care permite până la 6 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Acer Liquid E2 Duo este un smartphone dual SIM care oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora mai mult şi de a captura instant orice moment. Terminalul are un display qHD IPS de 4,5 inch şi un procesor quad-core de 1,2 GHz. Liquid E2 Duo are o cameră foto de 8MP cu funcţii de HDR, Panorama, Beautification şi Smile Shot în timp real. De asemenea, camera foto are o funcţie de fotografiat continuu care permite utilizatorilor să realizeze fotografii în serie, precum şi Multi Angle Viewing, care oferă posibilitatea de a fotografia un obiect din unghiuri multiple. Acer Liquid E2 Duo cântăreşte 140 grame şi are o baterie de 2.000 mAh care permite până la 9 ore de convorbire şi până la 450 ore de standby.

Cele două modele dual sim sunt telefoane decente, cu performanţe ok şi dedicate celor care au nevoie mai mult de telefonie decât navigare web, multimedia etc.