Tech

Noul docking display Philips 231P4UPES este disponibil in Romania

Noul docking display Philips 231P4UPES este disponibil in Romania

Utilizatorii conectează notebook-ul la display cu un singur cablu USB şi îşi măresc astfel spaţiul de lucru, accesând toate dispozitivele necesare, deja conectate la display. Monitorul Philips combină aceste avantaje ale productivităţii cu o experienţă excelentă de vizualizare.

Monitorul de andocare 231P4UPES este conceput pentru profesioniști care sunt mereu pe fugă. Dispunând de trei porturi (două porturi USB 3.0, ce îmbunătăţesc viteza transferului de date și un port USB 2.0), monitorul oferă acces imediat la toate perifericele conectate – imprimantă, driver extern sau mouse. În afară de conectarea dispozitivelor hardware, cablul USB 3.0 transmite semnale video și de rețea și se conectează direct la Internet sau intranet prin intermediul port-ului Ethernet integrat. Beneficiile sunt evidente pentru utilizatorii de ultranotebook-uri, care pot avea puțini conectori si opțiuni limitate de conexiune la dispozitive externe.

Monitorul Philips 231P4UPES este ideal pentru desk sharing și pentru întâlniri în echipă. Iar pentru comunicarea cu colegii din alte sedii sau orașe, boxele integrate ale display-ului și conectorii audio fac ca videoconferințele să fie o experiență naturală.

Monitorul oferă imagini vii, clare și o diagonală de 23 inch, așa încât utilizatorii pot mări conținutul disponibil pe ecranele mici ale laptopurilor și să se bucure de productivitatea sporită a unui ecran mult mai larg. Calitatea ecranului este cu siguranţă convingătoare: contrast mare a imaginii și vizualizare în unghi larg (foarte benefic pentru colaborări în grupuri); aceste funcţii sunt completate de un stand ajustabil de 13 cm înălțime și funcția AutoPivot care va oferi vizualizare optimă în orice situație.

Noul monitor este dotat cu o serie de funcții inteligente care reduc consumul de energie. Acesta se ridică la standardele EPEAT Gold și TCO 6.0, amblele fiind standarde de referință. Monitorul este echipat de asemenea cu tehnologia PowerSensor, care închide automat ecranul în momentul în care utilizatorul se îndepărtează din fața lui. Acțiunea nu doar că reduce din energia la electricitate cu până la 80% dar și prelungește viața monitorului, în timp ce switch-ul de 0W asigură că display-ul nu consumă deloc energie când este închis.

Monitorul Philips 231P4UPES este disponibil în România la prețul de la 1099 Lei.