Masini Tech

Noul EV al lui Hyundai

Noul EV al lui Hyundai ianuarie 20, 2021
Hyundai's new EV

Noul EV al lui Hyundai ar putea avea o autonomie de 340 de mile și va sosi în vara acestui an. Insă, cei de la Hyundai Austria au făcut deja publice primele informaţii cu privire la acest model.

Pentru următorii ani, Hyundai şi-a propus să realizeze un val de mașini electrice noi.

Blogul auto coreean a făcut câteva capturi de ecran și a publicat câteva specificații pentru producția Ioniq 5, care se bazează pe conceptul Hyundai 45.

Imaginile provin de la Hyundai Austria, care a creat o pagină de precomandă pentru Ioniq 5 și a permis clienților să facă o rezervare rambursabilă de 1.200 USD pentru EV până la sfârșitul lunii viitoare.

Pagina a continuat spunând că rezervările se vor transforma în comenzi în luna februarie, înainte ca noua mașină să fie lansată în iunie sau iulie în Austria.

Nu știm când Hyundai intenționează să dezvăluie Ioniq 5. Producătorul auto a declarat că este încântat să împărtășească mai multe informații despre EV anul acesta.

Deci, va trebui să ne menținem o perioadă mai lungă pe specificațiile oficiale. Pagina a vorbit despre un model al primei ediții limitat la 150 de unități, care va veni cu baterii de 58 de kilowați-oră, bune pentru 280 de mile. Va trebui să ne aşteptăm la un rating ușor mai mic atunci când EPA va pune mâna pe mașină.

În ceea ce privește alte specificații, această maşină Ioniq 5 First Edition se presupune că va veni cu tracțiune integrală standard și va face 0-62 mph în 5,2 secunde.