Tech Laptop

Noul Ultrabook Sony VAIO Duo 13 (specificatii tehnice)

Noul Ultrabook Sony VAIO Duo 13 (specificatii tehnice)

Vrei să scrii, să tastezi sau ambele? Tu alegi! VAIO Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider, care facilitează trecerea rapidă de la modul tabletă la cel cu tastatură, în funcție de stilul de lucru preferat. Folosește touch screen-ul și stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mână notițe sau schițe. Design-ul hibrid permite trecerea rapidă la modul clasic de lucru cu tastatură, pentru a crea documente și prezentări personalizate.

Bineînţeles că nu ei au inventat acest tip de portabil hibrid, dar se pare că au ştiut să-l finiseze ceva mai bine. Comparativ cu prima generaţie, actualul VAIO Duo 13 arată mult mai bine, mai elegant şi mai bine construit.

Vine echipat cu o cameră foto de 8 megapixeli, cu auto-focus și senzor Exmor RS pentru PC. Aplicația ”CamScanner” te ajută să fotografiezi ușor documente printate, notițe de pe tablă sau chiar prezentări proiectate pe perete. Această aplicație corectează automat imaginea înregistrată pentru o încadrare corectă, îndreptând colțurile și corectând perspectiva. Opțiunea ”Optical Character Recognition” ajută apoi la recunoașterea cuvintelor din imaginile textelor scanate, făcând imaginea indexabilă pentru căutări ulterioare*. Exportă imaginea către ‘Note Anytime for VAIO’ și adaugă notițe și comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital.

Tehnologiile TRILUMINOS Display for mobile și X-Reality redau imagini și videoclipuri mai clare și mai bune pe ecranul luminos cu unghi larg de redare, Full HD LED. Ecranul TRILUMINOS Display for mobile extinde paleta de culori vii, realiste, în nuanțe naturale, indiferent de scena surprinsă. Tehnologia X-Reality analizează fiecare imagine și înlocuiește pixelii absenți, optimizând claritatea videoclipurilor.

Cele două tehnologii fuzionează perfect cu modul ClearAudio+, oferind experiență audio-vizuală completă. ClearAudio+, tehnologia dezvoltată de Sony, redă un sunet clar și precis, pentru o gamă largă de scenarii.

VAIO Duo 13 are o durată de viață a bateriei de până la 15 ore, cea mai mare autonomie comparativ cu orice alt ultrabook. Cu tehnologia inovatoare de standby care se activează printr-o simplă apăsare de buton și dispozitivul intră în modul “Sleep”, rămânând însă conectat la Internet astfel încât să poți primi în continuare notificări din social media sau email-uri noi. În mai puțin de o secundă, VAIO Duo 13 revine la modul “Active”.

Dacă îți dorești o conexiune wireless în timp ce te afli în camera de hotel sau când lucrezi în afara biroului, VAIO Duo 13 vine la pachet cu un router wireless cu alimentare de la încărcător, care îți permite stabilirea unei conexiuni WiFi oriunde. Astfel îți creezi instantaneu propria rețea Wi-Fi la care poți conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete.