Tech Stiinta

Noul Wi-Fi Smart Lock August

Noul Wi-Fi Smart Lock August

Vă puteţi achiziţiona noua încuietoare inteligentă Smart Lock cu Wi-Fi la preţul de doar 224 USD.

Acesta este cel mai mic preț pentru o astfel de încuietoare.

Există persoane care regretă puţin achiziţionarea unui Lock Smart August. Nu pentru că nu le place, dar la câteva luni a apărut noul model cu Wi-Fi.

Mulţi nu au avutrăbdare să aştepte, dorind să-şi doteze uşa casei cu acest aparat. Insă, pentru aceia care îşi doresc o încuietoare inteligentă, o pot achiziţiona de pe Amazon la preţul de 237 de dolari.

Este o afacere bună?

Este de 10% reducere, ceea ce, în mod cert, nu este un pachet imens, dar acest model de al patrulea gen este încă destul de nou și nu a fost încă scos la vânzare.

Uneori rulează câțiva dolari August a făcut încuietori inteligente pentru aproape oricine, iar acest dispozitiv este o versiune actualizată a celor anterioare.

Instalarea unui astfel de dispozitiv este foarte simpla, durând aproximativ 10-15 minute. Pentru instalarea lui este necesară doar o şurubelniţă.

Noua închidere este cu aproximativ 45% mai mică decât August Smart Lock Pro, dar, practic arată la fel. Și pentru că are Wi-Fi integrat, nu este necesar să cumpărați accesorii pentru conectare care costă 80 $ sau să folosiţi o priză electrică din apropiere pentru a-l conecta.

Este complet autonom. Această nouă versiune face, de asemenea, trecerea de la bateriile AA, care pot dura aproape un an, la celulele CR123, care vor dura aproximativ jumătate de an.

Să ai o astfel de încuietoare inteligentă te poate ajuta foarte mult, mai ales dacă eşti o persoană care mereu îşi rătăceşte cheile.

Asociat cu o aplicație mobilă, cea mai bună blocare inteligentă vă va permite să blocați de la distanță o ușă pe care ați uitat să o securizați.

Îl puteți debloca pentru un furnizor de servicii sau pentru un prieten doar prin atingerea unui buton sau folosind o comandă vocală. In acest fel puteţi sta liniştit că nu veţi rămâne blocat în exterior dacă v-aţi pierdut cheile.

O blocare inteligentă oferă confort, securitate, dar şi multă linişte.

Oare ce opțiune de blocare inteligentă ar fi potrivită pentru ușa ta?

Alegerea celui mai bun blocaj inteligent pentru casa fiecăruia depinde de câteva lucruri. Pentru unii, codul de utilizator va fi important.

Pentru alții, a debloca o uşă este mai simplu decât a înlocui partea afectată care a dus la blocarea acesteia. Au fost testate cele mai bune blocări inteligente de pe piață.

Printre acestea se numără şi noul Wi-Fi Smart Lock August. Acest tip de blocare inteligentă include o blocare mai eficientă și un senzor DoorSense închidere-deschidere.

Wi-Fi Smart Lock August

Wi-Fi este încorporat în acest model, astfel încât nu va trebui să cumpărați un nou accesoriu de conectare care costă 80 de dolari pentru a permite accesul la distanță.

Blocarea inteligentă Wi-Fi August este cu 45% mai mică decât modelele anterioare. Funcționează cu Siri, Google Assistant și Alexa pentru control vocal. Veți beneficia de un jurnal al fiecărei acțiuni care se întâmplă la ușa casei dvs.

Wi-Fi permite accesul de la distanță pentru a bloca și debloca ușa dvs. de pe dispozitivele Android sau iOS atunci când nu sunteți acasă. Blocarea inteligentă Wi-Fi August este o blocare inteligentă şi ușor de instalat. A câştigat premiul pentru editori CNET.

Cea mai bună blocare inteligentă pentru cei ce locuiesc în apartamente

Lock Smart August cu Wi-Fi integrat

Lock Smart August cu Wi-Fi integrat funcționează cu Google Assistant și Amazon Alexa și este controlabil de la distanță prin aplicația mobilă August.

Nu este compatibil cu Apple HomeKit sau Z-Wave pentru a vă putea conecta la un hub inteligent. Totuși, această închidere inteligentă reprezintă o blocare inteligentă a uşii la un preț moderat.

Este cea mai bună modalitate de blocare inteligentă pentru cei ce locuiesc într-un apartament.

Cel mai bun design de blocare inteligentă

Deadbolt-ul Touchscreen SL de la Yale

Deadbolt-ul Touchscreen SL de la Yale are un design mic și elegant, cu o tastatură cu ecran tactil, care arată bine pe aproape fiecare ușă și are trei finisaje.

Cel mai nou pachet de blocare inteligentă de 299 de dolari include smart-uri August cu un set Connected by August (modulul Wi-Fi și senzorii DoorSense) pentru a vă conecta cu aplicația August pentru a vă putea debloca ușa sau pentru a o bloca.

Această blocare fără cheie funcționează cu Amazon Alexa, Google Assistant și HomeKit.

Există, de asemenea, o versiune cu module interschimbabile pentru Zigbee sau Z-Wave, dacă trebuie să conectați blocarea ușii la dispozitivele inteligente pentru casă.

Aceste module costă 50 USD fiecare.

O configurare simplă a celui mai bun blocaj inteligent

Codul Schlage

Codul Schlage care costă 235 dolari nu este suficient. Nu veți avea compatibilitate HomeKit, iar limita de coduri de utilizator este de doar 100.

Cu toate acestea, nu veți avea nevoie de dispozitive cu undă Z sau de un hub Zigbee sau modul Wi-Fi pentru a conecta această blocare inteligentă.

Include Wi-Fi încorporat și funcționează cu Amazon Alexa și Google Assistant, cu o conectare simplă a contului prin intermediul unor aplicații.

Designul elegant al tastaturii este disponibil atât în stiluri moderne, tradiționale, cât și în finisaje multiple.