A apărut o nouă actualizare beta pentru versiunea WhatsApp Web. Această nouă actualizare beta are codul de versiune 2.2144.2 . Recent, funcția offline a fost activată pentru versiunea desktop WhatsApp. Acum, WhatsApp urmărește un design de interfață pentru versiunea web care nu afecteaza versiunea mobilă.

WhatsApp Web nouă interfață și funcții noi

WhatsApp Web continuă să preia unele dintre cele mai importante caracteristici ale Telegramului, în special unul dintre cei mai mari competitori ai săi. Aplicația de mesagerie, care permitea anterior deschiderea aplicației pe mai multe dispozitive, vine acum cu un design similar cu o interfață mobilă. După cum știți, Telegram folosește o interfață similară cu aplicația mobilă în acest sens.

Recent a sosit și suportul pentru mai multe dispozitive pentru versiunea desktop WhatsApp. După această asistență, opțiuni precum efectuarea apelurilor de pe desktop și setarea tonurilor de apel pentru apeluri primite au apărut în versiunea web. Cu această nouă actualizare WhatsApp Web, va fi posibil să adăugați informațiile dvs. personale la profilul dvs.

Utilizatorii de afaceri vor putea adăuga informații precum informații despre site-ul web, ora de deschidere și de închidere la profil în versiunea desktop, precum și în versiunea mobilă.

Astfel, versiunea WhatsApp Web va reduce și mai mult diferențele cu versiunea mobilă în ceea ce privește designul interfeței și concentrarea asupra utilizatorului.

Ce este versiunea desktop WhatsApp?

După cum sugerează și numele, datorită WhatsApp Web , care transportă aplicația WhatsApp pe computer, poți răspunde la mesaje de pe computer.

Există două opțiuni pentru cei care doresc să folosească WhatsApp Web . Una dintre ele este deschiderea versiunii WhatsApp Web pe orice browser de internet. O altă modalitate este să descărcați aplicația WhatsApp Web pe un computer și să o faceți să funcționeze independent de browser.

Cum să folosești WhatsApp Web?

  • După deschiderea browserului, puteți ajunge la pagina relevantă tastând web.whatsapp.com .
  • După ce pagina este deschisă, deschideți aplicația WhatsApp pe smartphone și intrați în secțiunea Setări .
  • În secțiunea de setări, veți vedea opțiunea WhatsApp Web / Desktop . După ce faceți clic pe el, pur și simplu scanați codul de bare de pe ecran.
  • Acum poți folosi WhatsApp Web chiar dacă telefonul tău nu este conectat la internet.