Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Spaniole/Mexicane

O nouă telenovelă mexicană – Prinde-l dacă poți

O nouă telenovelă mexicană – Prinde-l dacă poți iulie 5, 2021
Prinde-l-daca-poti

Incepând cu data de 17 iulie, de la ora 19.00, postul TV Pro 2 va difuza în premieră telenovela mexicană “Prinde-l dacă poți”. Numele original al filmului este “La mexicana y el güero”.

Actriţa principală, Andrea Ibarrola este o ipocrită profesionistă, care ştie să-şi folosească frumusețea, inteligența și farmecul pentru a-și putea păcăli victimele.

În SUA, aceasta are o complice pe nume Olinka care îi oferă informații despre Tyler Somers. Tyler va fi următoarea victimă a Andreei.

Tyler Somers este cel mai mare producător de cartofi de calitate din lume. Este un om bun și nobil. El a fost adoptat, iar Rose, mama sa adoptivă, îi va cere să-și găsească mama biologică, pe Matilde Rojas.

Andrea va începe să întocmească un plan pentru ca Tyler să aibă convingerea că și-a găsit familia biologică. Va lua legătura cu el, se va prezenta ca fiind sora lui și îi va spune că adevărata sa mamă vrea să-l vadă şi că și restul familiei îl așteaptă în Mexic cu nerăbdare.

Pentru a se putea lătura acestei false familii, Andrea va angaja șapte persoane cu probleme financiare. Intrucât este dispusă să plătească foarte bine, cu toţii vor fi de acord să își joace rolul.
după un timp, ea se va îndrăgosti cu adevărat de victima ei. In acelm moment va fi nevoită să aleagă între planul său și dragoste.

Distribuţie

Itatí Cantoral – Andrea Ibarrola Gil
Juan Soler – Tyler Somers
Luis Roberto Guzmán – René Fajardo
Jacqueline Andere – Matilde “Maty” Rojas
Nora Salinas – Helena Peñaloza de Heredia
Irán Castillo – Gladys Carmona
Julio Camejo – Mario Nava
Gala Montes – Katya Ibarrola Gil
Sian Chiong – Diego Torres
Eleazar Gómez – Sebastián de la Mora
Jackie Sauza – Erika Núñez
Gabriela Zamora – Marcia Serrano
Pablo Valentín – Luis Ayala
Laura Vignatti – Sofía Gastelum de Nava
Miguel Martínez – Ignacio Santoyo de la Mora
Gabriela Carrillo – Paulina Villaseñor
Montserrat Marañón – Chabela
Patricio Castillo – Jaime Salvatorre
Alejandra Procuna – Isis de Robles
José Montini – Bonifacio Robles
Tania Lizardo – Zulema Gutiérrez

In perioada 2020 – 2021, în ţara natală au fost difuzate 127 de episoade. Finalul acestui serial a fost difuzat în luna februarie.

Această producţie a fost realizată dupa telenovela originară din Chile. Este vorba de telenovela “Cómplices”, care a avut 155 de episoade şi în care rolurile principale au fost jucate de  Francisca Lewin, Marcelo Alonso si Claudia di Girolamo.

Serialul mexican “Prinde-l dacă poți” a fost lansat în anul 2020. Primul episod a fost difuzat pe postul TV Las Estrellas în data 17 august 2020, iar ultimul episod la data de 7 februarie 2021. Incepând cu data de 28 septembrie 2020 serialul a fost mutat la o altă oră din cauza slabei performanţe pe care producţia a avut-o în ceea ce priveşte ratingul publicului. Acest serial numără un sezon și 127 de episoade.

Serialul se încadrează în genul dramă, fiind regizat de Victor Rodriguez și Aurelio Avila, după un scenariu semnat de Victor Carrasco, Kari Fajer, Vicente Sabatini și Julian Aguilar.

“La mexicana y el güero” este o telenovelă romantică produsă de Nicandro Díaz González pentru Televisa în 2020.