Diverse

O perdea, o draperie si jaluzelele cu stil innobileaza casa

O perdea, o draperie si jaluzelele cu stil innobileaza casa

Poate ca in trecut, ferestrele simple si tamplaria din lemn care se deteriora din cauza factorilor naturali erau banale. Omul nu le dadea atat de multa importanta, pana ce a realizat ca usa si ferestrele inseamna si pastrarea legaturii cu lumea inconjuratoare, dar si asigurarea intimitatii si protectiei.

Ferestrele sunt vazute din exterior si trecatorul evalueaza locuinta, in functie de ceea ce vede la fereastra. Prin geamurile fara pata trebuie sa se vada perdelele fine, care sa nu fie ingalbenite, pline de praf sau taiate de soare.

Maradydesign este magazinul online cu cele mai frumoase perdele din tara. Aici, fiecare gospodina poate gasi pentru casa ei:

-perdele transparente si perdele opace, in functie de gusturi si de dorinte;

-perdelute cu imprimeuri fine, albe sau colorate;

-perdele florale, o minunatie, produse care se potrivesc in orice anotimp, fiindca florile plac tuturor. Lavanda infloreste pe materialul fin, floarea-soarelui este gata sa lumineze casa, flori rosii, roz si portocalii au fost imprimate frumos pe materiale fine si rezistente, sa dea ferestrelor un plus de eleganta si de frumusete.

-perdele simple

-perdele cu imprimeuri geometrice;

-perdele cu scene din desenele animate pentru copii;

-perdele cu broderie fina.

Si la categoria jaluzele este diversitate de produse. Cumparatorii au din ales: jaluzele verticale, orizontale, romane, plisate, japoneze sau pentru zi si noapte.

O simfonie de materiale fine, pline sau ferme si de culori. De la albul zapezii pana la culoarea untului sau la rozul delicat al trandafirilor, dar si maro, portocaliu, rosu sau violet, cumparatorul poate alege produsul si serviciile dorite si este servit in cel mai scurt timp. 

O fereastra nobila trebuie sa aiba: perdelute fine, draperii si jaluzele. Uneori se simte nevoia de intuneric in casa. Atunci se trage draperia, iar la nevoie draperia este data la o parte ca ochii curiosi sa vada daca s-a inserat afara sau nu.

Cand se doreste izolarea perfecta a dormitorului de lumina si zgomotele de afara, se recurge la jaluzele. Ele tin si soarele departe de casa, vara, dar si gerul in zilele si noptile reci de iarna.

MARADY DESIGN isi propune sa intre in casele si sufletele dvs este deviza magazinului care echipeaza complet ferestrele caselor. Jaluzelele sunt foarte importante pentru casa, pentru oamenii si bunurile din ea, deaoarece:

-asigura temperaturile optime si tine razele fierbinti ale soarelui departe;

-reprezinta o bariera eficienta in calea curiosilor si a raufacatorilor care doresc sa vada ceea ce este in casa. Lumea ar trebui sa inteleaga cat de vulnerabila este o casa fara jaluzele, cand toti pleaca in concediu si ea ramane singura.

Prin perdelele fine cei rau intentionati din afara ar vedea ca nu misca nimeni prin casa si ar putea sa o atace la miezul noptii.

-pastreaza intacte bunurile din casa: mobila, cuverturile, covoarele, fetele de masa care in alte conditii s-ar taia si s-ar decolora.

-izoleaza si fonic, prin urmare, intensitatea sunetelor din afara va fi mai mica. Vine cineva de la schimbul doi sau trei si vrea sa recupereze orele de somn ziua? Cu jaluzele de calitate premium se poate acest lucru!

Dar cum vor sa patrunda reprezentantii magazinului in casele oamenilor si in sufletele lor? Simplu: oferindu-le cele mai frumoase si bune produse la preturi oneste!

Pe site-ul acestui magazin nu se gasesc perdele din acelea care se decoloreaza sau se ingalbenesc inestetic, ori le taie soarele, ci perdele de nota 10 care ii mentin aspectul si dupa mai multe spalari.

In plus, perdelele trebuie sa fie ajutate sa isi mentina aspectul de catre draperii si jaluzele, produse care se pot cumpara tot din acest magazin.

Gospodinele care nu se pricep sa masoare exact sau sa monteze jaluzelele nu trebuie sa se sperie, pentru ca in acelasi timp cu produsele pot solicita si serviciile.

Specialistii vin la adresa indicata cu monstrele de material masoara exact si ofera consultanta in alegerea culorilor si a materielelor, in cazul in care cumparatorul nu stie ce sa aleaga din zecile de perdele, draperii si jaluzele perfecte.

Intre aceste piese care se pun la fereastra atat in scop estetic, cat si protectiv si pentru asigurarea confortului trebuie sa fie armonie cromatica perfecta.

Echipa de la magazinul prezentat mai sus ofera cele mai bune servicii solicitantilor care vor fi cuceriti pe deplin si de politetea si empatia specialistilor.

Este de ajuns o vizita pe site, apoi un telefon dat la numarul afisat pe site si problema se rezolva. Fie ca este vorba de o casa noua in care totul sa fie nou, fie de una in care tocmai s-a facut curatenie generala, colaborand cu acest magazin, aspectul ferestrelor va fi perfect.

Dar draperii, perdele si jaluzele se pot comanda si pentru firma, pentru hotel sau restaurant pentru ca si acestea trebuie sa arate impecabil si sa faca o impresie buna.

Exista si un formular special in care cumparatorii isi pot exprima dorintele. Acest magazin functioneaza dupa urmatorul program: de luni pana vineri de la ora 11 la ora 18, iar sambata de la 11 la 14.

Acum, fiecare om poate avea acasa ferestre la fel de elegant echipate cum sunt cele care l-au fascinat in marile castele ale lumii sau in hotelurile de la cinci la sapte stele.

Investitia merita din plin sa fie facuta, fiindca locuitorii casei vor fi cei mai favorizati. Este uimitor de bine sa se trezeasca omul si sa vada perdele fine la geam, draperii bogate din material scump si jaluzele care nu ii permit soarelui sa invedeze dormitorul!