Diverse

OVB Romania ofera solutii viabile

OVB Romania ofera solutii viabile decembrie 29, 2020
ovb

Avem nevoie de solutii financiare viabile potrivite fiecarui venit in parte si fiecarei persoane. Multi dintre noi cochetam cu datoriile, avem descoperire de cont, rate, carduri de cumparaturi, platim chirie si achitam regulat facturile.

Salariul este acelasi, dar datoriile cresc. Pe de alta parte, timpul nu iarta si observam cum ne apropiem de pensionare. Am discutat ieri cu o colega de munca despre acest subiect. Mai are 8 ani pana la pensionare, dar aceasta perioada o prinde cum nu se poate mai rau!

Are descoperire de cont, adica de acoperit vreo 9000 de lei. I-am repetat ce m-a sfatuit pe mine un consilier de buna credinta de la banca. Luna de luna sau an de an sa achit o parte din suma si asa plafonul se restrange, pana scap de datorie. Mi-a spus ca nu are cum sa faca asa, fiindca:

-are un credit urias, facut sa isi repare casa. Acoperisul trebuia inlocuit, tamplaria schimbata si mai avea de cumparat niste sobe. 1800 de lei din salariu se duce luna de luna inapoi in banca la acel credit.

-este singura aducatoare de venituri in casa, fiindca sotul si baiatul sunt someri. Din restul banilor se platesc facturile si se cumpara alimentele necesare.

Asa stau lucrurile. Dar ma gandesc la situatia mea financiara si ma aflu in punctul in care doresc sa fiu si eu prevazatoare. Si eu am descoperire de cont si luna aceasta am incercat sa merg la banca, sa urmez sfatul consilierei de buna credinta, dar nu mi-a reusit.

In primul rand, cea care avea dreptul de semnatura nu se afla in institutie si cu toate ca am facut programare si am asteptat sa intru, mi s-a spus ca nu se poate acest lucru, dar de ce nu fac eu un depozit in care sa virez bani (sa mai achit alte comisioane!!!) din care sa transfer banii cand doresc sau cand acoper valoarea datoriei.

Solutia m-a indispus, fiindca nu imi place cand sunt purtata pe drumuri degeaba, nu se gaseste o solutie pentru oferirea serviciului pe care il cer, se incearca invaluirea mea ca banca sa mai imi ia niste bani.

De fapt cel mai mult ma deranjeaza faptul ca trebuie sa fac programare la banca. Trebuie sa va spus ca nu erau decat 2 persoane cand am intrat si functionarele se aratau afectate ca oamenii nu respecta programarile. Spuneau tare, sa auzim noi, putinii clienti, ca sunt neseriosi ca s-au programat, dar nu au venit, dar nu schitau un gest sa ii cheme pe cei care asteptau afara, fiindca nu stiau ca se fac programari.

La OVB Romania nu se procedeaza niciodata in acest fel, fiindca:

  1. Consultantii financiari sunt gata oricand sa stea la dispozitia clientilor fara programare. De fapt poti obtine oricand consultanta financiara online sau telefonic fara sa faci un drum inutil.

  2. Specialistii de la OVB te sfatuiesc, dar tin cont si de vointa ta si in plus, ei te invata sa economisesti, sa fii prevazator, nu sa te ingropi in datorii. Consultantii se gandesc la ce este mai bine pentru tine si te initiaza sa te pregatesti si pentru riscuri greu de luat in calcul, dar care te pot afecta oricand. Trebuie sa acceptam ca pierderea sanatatii este in prezent o amenintare iminenta, in contextul pandemiei. Dar sa speram ca vom fi imuni. Ne putem imbolnavi ca urmare a stresului la care suntem expusi, a mediului in care lucram sau din cauza unei accidentari. Omul omite toate acestea, cand este sanatos, dar o asigurare de sanatate sau de viata este gura de oxigen in timpul confruntarii cu aceste situatii critice. Este bine sa gandim preventiv si sa facem astazi o asigurare de pensie facultativa ca batranetea sa fie lipsita de griji financiare.

Cand cumpar astazi zeci de cadouri pentru cei dragi, ma gandesc cu mila la pensionarii care abia o duc de zi pe maine. Cu siguranta ca si ei au copii si nepoti, dar bugetul limitat nu le permite sa fie generosi cum ar dori de Craciun.

Acum inteleg de ce bunica imi tricota un fular sau un pulovar cu serpisori de Craciun.

  1. Partenerii puternici si loiali OVB au grija de banii clientilor lor si economiile lor se dubleaza, astfel ca la sfarsitul perioadei contractuale beneficiile vor fi imense. Banii sunt investiti cu folos, circula si se inmultesc.

  2. OVB ofera garantii celor care doresc sa faca asigurari de sanatate, de viata, de locuinte sau pensii facultative. Garantiile sunt: 100 de parteneri de elita in lumea intreaga, milioanele de clienti multumiti din tarile dezvoltate ale lumii si din Romania si jumatatea de secol de activitate la nivel mondial. Stabilitatea firmei se datoreaza seriozitatii specialistilor care lucreaza in cadrul ei, dar si al partenerilor de afaceri.

Impreuna cu consultantul financiar OVB am facut o asigurare de pensie facultativa si in acest mod stiu ca voia avea bani la batranete.

Discutiile dintre noi au decurs constructiv, iar consultantul mi-a prezentat produsele cu onestitate.

Am discutat dechis despre intentiile mele, despre posibilitatille mele si am certitudinea ca pensia facultativa imi va permite sa cumpar cate cadouri doresc celor dragi de Craciun.

Am citit despre OVB pe internet, atat articole publicate pe bloguri si in ziare online serioase, cat si evaluarile pline de recunostinta ale clientilor.

Voi discuta cu colega mea aceasta posibilitate, fiindca in acest mod va putea sa isi acopere datoriile cu banii investiti de OVB.

Pentru o batranete sigura si fara datorii alegeti OVB Romania si nu veti regreta! OVB reprezinta garantia ca banii stransi cu greutate de tine astazi vor fi inmultiti cu grija si te vei putea folosi de ei la momentul potrivit.