Emisiuni, Filme si Seriale Filme italiene

Păcatul și rușinea

Păcatul și rușinea

Incepând din data de 8 mai, postul TVR 2 aduce tuturor telespectatorilor sezonul 2 din serialul italian “Păcatul și rușinea”. Personajele principale interpretate de Gabriel Garko și Manuela Arcuri încearcă să lase trecutul în urmă pentru a-şi reface viața în Italia de după Al Doilea Război Mondial.

Gabriel Garko a recunoscut că frumuseţea i-a adus multe avantaje în carieră. Însă actorul italian a demonstrat cât de important este să fie unul nestatornic.

Nito Valdi este personajul său din serialul “Păcatul şi ruşinea”. Acesta este un tânăr care nu are familie şi a cărui fire nervoasă îl va împinge la acte de violenţă.

Spre sfârşitul anilor 1930 destinul lui Nito se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi. Cei doi se vor îndrăgosti, însă, la un moment dat, Nito va fi respins de Carmen. Supărat, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe femeia iubită şi pe familia ei.

In acest serial a jucat rolul unui nazist, a unui personaj foarte rău. Este un rol care a reușit să stârnească multe emoții negative. În perioada în care a jucat pe Nito Valdi, a primit scrisori de amenințare, iar fanii au mers acasă la acesta, dar cu intenții rele.

Numele original al filmului este “Il peccato e la vergogna”. Sezonul 2 al serialului a fost lansat în 2014 şi are 10 episoade.

Alături de actriţa Manuela Arcuri, Gabriel Garko a jucat şi în serialul “Onoare şi respect”.