Tech

Panasonic Toughbook CF-C2 – un nou convertibil semi-rugged cu Windows 8

Panasonic Toughbook CF-C2 – un nou convertibil semi-rugged cu Windows 8

Panasonic Toughbook CF-C2 este un nou mini laptop semi rugged care poate fi folosit și pe post de tabletă datorită sistemului de rotire a ecranului. Acesta este de 12.5 inch și este dedicat celor care lucrează mai mult pe teren, în medii mai dure. Sistemul e echipat cu un display multitouch, cu tehnologie IPS și un unghi de vizualizare mare, putând fi utilizat în medii cu lumină puternică datorită stratului anti reflexie.

Device-ul vine echipat cu un procesor Intel Core i5-3427U de 1,8GHz (2,8GHz), cu tehnologie Intel Turbo Boost și suportă un maxim de 8GB RAM. Acesta vine cu o soluție de stocare de tip hibrid, cu un HDD de 500GB și un SSD de 128GB sau 256GB.

Modelul are o baterie care se poate schimba fără ca device-ul să se oprească din funcționare, varianta standard oferă o autonomie de până la 11 ore, iar cu o baterie adițională se poate ajunge și până la 15 ore.

Toughbook CF-C2 rezistă la un impact de la 76cm și vine cu mai multe opțiuni în ceea ce privește conectivitatea – Bluetooth 4.0, WiFi și 4G LTE sau 3G. Ca porturi întâlnim VGA, USB 3.0, SmartCard reader și HDMI, iar caracasa este din magneziu, cu totul ajungând la o greutate de aproximativ 1,8Kg. De asemenea, are un mâner cu ajutorul căruia poate fi transportat mult mai ușor și o tastatură rezistentă la lichide.

Panasonic Toughbook C2 urmează să fie disponibil din decembrie și va avea un preț de pornire (cam mare?) de 2949 de dolari.