Tech Tableta

Panasonic Toughbook CF-D1 | Laptop News

Panasonic Toughbook CF-D1 | Laptop News

Industria tehnologiei nu îi uită pe cei care lucrează în condiţii extreme. Firme ca Panasonic încearcă să le ofere tot felul de posibilităţi pentru a comunica şi a transmite informaţii mai uşor. Panasonic Toughbook CF-D1 este o tabletă fully rugged cu sistem de operare Winodws 7 şi un display LED HD de 13.3 inch.

Procesorul Intel Core i5-2520M de 2,5GHz asiguă funcţionarea bună a tabletei, iar hard disk-ul de 320GB asigură un spaţiu suficient pentru colectarea datelor. Panasonic Toughbook CF-D1 este, după cum spune şi numele, tough, adică dură, rezistentă la apă, praf, căzături de la înălţime şi temperaturi extreme. Display-ul este de aşa natură încât să poată fi folosit şi pe timp de noapte, şi pe timp de zi fără nicio problemă vizavi de luminozitate sau reflexie, fiind cea mai bună alternativă de pe piaţă la acest capitol.

Testele arată că bateria poate oferi o autonomie de până la 9 ore cu o setare scăzută a luminozităţii. Tableta are porturi VGA, USB, dispune de GPS (opţional), Wifi, Bluetooth 2.0 şi altele atât încât să se poată realiza un transfer de date în timp real.Panasonic Toughbook CF-D1 are multe avantaje şi când vine vorba de protecţia datelor. O gamă largă de aplicaţii şi configuraţii cum ar fi AMT, vPro (opţional), Kensington lock, cititor de amprente, smartcard reader şi o suită de alte aplicaţii Panasonic asigură cel mai înalt nivel de securitate al datelor.

Toughbook CF-D1 se înscrie la categoria semi-portabile cu o greutate de 2,25kg şi poate fi transportată cu ajutorul unui mâner special. Totodată, i se poate ataşa un docking station cu un unghi de vizualizare ajustabil pentru a oferi mai mult confort în diverse situaţii de lucru. Din punct de vedere al echipării atât interioare, ca abilităţi tehnice, cât şi exterioare, ca materiale utilizate şi capacităţi de rezistenţă, tableta Panasonic Toughbook CF-D1 este bună de aruncat în mijlocul unui câmp de luptă sau într-o misiune militară strict secretă.

Tableta Panasonic Toughbook CF-D1 va fi disponibilă din luna noiembrie a acestui an şi va putea fi achiziţionată la preţul de 2.470 de euro pentru modelul standard.