Emisiuni, Filme si Seriale Filme asiatice / Indiene / China

Patru seriale asiatice de succes

Patru seriale asiatice de succes august 24, 2021
Seriale-asiatice-de-succes

Meteor Garden este un serial chinezesc. In acest serial este vorba de întâmplările unei fete care era foarte săracă. Aceasta va fi nevoită să învețe într-o școală unde învață doar copii proveniţi din familii înstărite. Fata va avea un conflict cu câţiva băieți frumoși, înalți, bogați și deștepți.

Din cauza acestui conflict, ea va avea de suferit de pe urma unuia dintre cele mai agresive  forme de bullying. Realizatorii acestui serial au ales cei mai buni actori din China pentru interpretarea rolurilor băieților perfecți. Principalul rol masculin a fost interpretat de actorul Dylan Wang.

Serialul a fost produs în 2001, iar în aprilie 2017, Angie Chai a anunțat refacerea acestuia. Înainte de anunț, Barbie Hsu a făcut aluzie la știrile apărute pe contul ei Weibo. Drama a fost bugetată la aproximativ 24 de milioane de dolari SUA, cu 15 milioane pe episod, de treizeci de ori mai mare decât originalul.

Un apel de distribuție a fost anunțat pe rețelele de socializare la data de 21 iunie 2017 cu un videoclip și subiectul “FindingF4”. La data de 7 noiembrie 2017, au fost dezvăluiți actorii care interpretează F4, și anume Dylan Wang (Daoming Si), Darren Chen (Huaze Lei), Caesar Wu (Ximen Yan) și Connor Leong (Feng Meizuo).

Rolul lui Shen Yue în rolul lui Dong Shancai a fost dezvăluit la o conferință de presă la Shanghai, la data de 9 noiembrie.  În februarie 2018, s-a anunțat că directorul a fost schimbat din Xu Fuxiang în Lin Helong.

Patru seriale asiatice de succes

O odisee coreeană este un serial sci-fi, realizat după o carte intitulată “Calatorie spre Vest”. Cartea a fost scrisă în secolul al XVI-lea, iar în acest serial apar zei, spirite si dragoni.

Park Bo-gum a primit rolul principal în iulie 2017, dar a fost nevoit să-l refuze. Choo Ja-hyun a fost inițial distribuit în rolul cameo al lui Na Chal-nyeo, dar a trebuit să fie înlocuit de Kim Ji-soo. Seria reunește pe Cha Seung-won, Lee Seung-gi și Lee Hong-gi cu surorile Hong, care au lucrat împreună în seria TV The Greatest Love din 2011, My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox  din 2010 și You’re Beautiful din 2009.

Reunește pe surorile Hong și regizorul Park Hong-kyun care au lucrat împreună la Warm and Cozy (2015) și The Greatest Love (2011), precum și Lee Seung Gi, Cha Seung Won și Sung Ji Ru care au jucat împreună în You’re All Surrounded (2014).

La data de 27 decembrie, s-a anunțat că regizorul Kim Jung-hyun se va alătura producției. Un al treilea regizor, Kim Byung-soo, a fost adăugat la producție la data de 5 ianuarie 2018.

O-odisee-coreeana

Good Morning Call este un serial ce reprezintă ecranizarea cărţii scrise de Yu Takasuka. Este vorba de doi colegi de scoală ce fac parte din clase diferite şi care, într-o bună zi, se trezesc colegi de apartament. El este un baiat chipeş şi foarte destept, dar fata are trăsături mai puţin plăcute. Nu trebuie să ştie nimeni că aceştia locuiesc împreună.

O adaptare la drama de televiziune live-action a fost lansată săptămânal pe Fuji on Demand și Netflix Japonia începând cu data de 12 februarie 2016.

Seria îi are în rolurile principale pe Haruka Fukuhara, în rolul lui Nao Yoshikawa și pe Shunya Shiraishi în rolul lui Hisashi Uehara.

Până la data de 10 iunie 2016 au rulat doar 17 episoade. Ulterior a fost transmis la nivel internațional pe Netflix începând cu data de 13 mai.

Cel de-al doilea sezon cu 10 episoade, intitulat Good Morning Call: Our Campus Days a fost lansat pe Fuji on Demand și Netflix Japan la data de 22 septembrie 2017. Sezonul îi prezintă pe Nao și Hisashi ca studenți. A fost lansat la nivel internațional pe Netflix la data de 28 noiembrie 2017.

Good-morning-call

Prietena surorii mele (Something in the Rain, Coreea de sud) este un serial care relatează povestea de dragoste dintre un băiat şi o fată care se cunosc de mici. Yoon Jin A este o femeie singură, având vârsta de 35 de ani.

Seon Joon-Hee este cu 10 ani mai mic ca ea. Cei doi se se vor îndrăgosti. Insă, prietenii lor nu sunt de accord cu relaţia dintre ei din cauza diferenţei de vârstă.

Din acest motiv, cei doi sunt nevoiţi să treacă prin mai multe obstacole ca să-şi salveze relaţia. Este unul dintre cele mai vizionate seriale în Coreea de Sud.

Prietena-surorii-mele