Tech

Periferice Logitech dedicate pentru Windows 8

Periferice Logitech dedicate pentru Windows 8

Logitech a lansat o nouă gamă de dispozitive concepute pentru Windows 8. Disponibile de la sfârșitul lunii octombrie în Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 și Logitech Zone Touch Mouse T400 sunt concepute să funcționeze cu interfața touch Windows 8.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață generoasă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare.

Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Pentru aceia ce caută un mouse cu un design ultra-subțire, Logitech Touch Mouse T620 oferă o suprafață complet tactilă pentru o navigare fluidă. Similar touchpad-ului, ai libertatea să realizezi mișcări oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar și la extremități, așa încât orice mișcare este naturală și intuitivă, incluzând scrolling orizontal și vertical și schimbarea între aplicații.

Logitech Zone Touch Mose T400 transcede funcționalitatea unui mouse tradițional permițându-ți să accesezi elemente populare ale sistemului de operare. Dispune de o suprafață tactilă de sticlă ce este concepută pentru scrolling orizontal și vertical cu ajutorul degetelor și poți face click oriunde pe fața zonei tactile pentru a merge direct pe ecranul de start al Windows 8 și accesa aplicațiile preferate.

Inserțiile de cauciuc îmbracă forma confortabilă a mouse-ului, iar prin combinarea funcționalității standard găsită într-un mouse tradițional cu posibilitatea de scrolling orizontal și vertical, vei avea parte de o experiență îndelungată explorând conținutul de pe PC sau tabletă.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 se reîncarcă prin USB și funcționează timp de o lună după o singură încărcare iar butonul On/Off dispune de indicator de lumină ce anunță descărcarea bateriei. Logitech Touch Mouse T620 are o autonomie de șase luni, iar Logitech Zone Touch Mouse T400, o autonomie de 18 luni. Similar touchpad-ului, Logitech Zone Touch Mouse T400 dispune de asemenea de un buton On/Off și de un indicator luminos.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 (69,99 Euro) şi Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile în Europa din luna octombrie.