Accesorii Tech

Periferice Logitech pentru gaming | Laptop News

Periferice Logitech pentru gaming | Laptop News

Folosind tehnologia infraroșu, Logitech a analizat interacțiunea între mână și dispozitiv în timpul gameplay-ului. Ca rezultat, gamerii vor vedea mai multe îmbunătățiri la noile dispozitive din gama G.

Pentru a îmbunătăți durabilitatea și confortul în timpul jocului, au fost adăugate materiale avansate zonelor importante de pe dispozitive, descoperite datorită testului. Pentru zone de contact primare, Logitech a adăugat învelișuri rezistente la urmele lăsate de degete, în timp ce zonele de repaus pentru palmă dispun de un înveliș hidrofobic ce ajută mânile să nu devină lipicioase. În funcție de model, moușii dispun de un grip moale sau solid, pentru confort sau control sporit. Cele două tastaturi dispun de un înveliș UV dublu pe taste pentru o durabilitate mai mare.

În plus, Logitech G100s Optical Gaming Mouse și G400s Optical Gaming Mouse dispun de tehnologia sensor exclusivă Delta Zero. Optimizat pentru un control extrem de precis al cursorului, noua tehnologie răspunde prompt la mișcările mâinilor. În plus, noii mouși Logitech G dispun de picioare din polytetrafluoroethylene (PTFE) cu frecare minimă, ce face ca mișcările cursorului să fie line și acuratețea îmbunătățită.

Noua gamă de periferice Logitech dedicate gaming-ului:

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. De altfel, menține un report rate constant, fie prin conexiunea wireless 2.4 GHz sau conectat prin USB, cu o viteză de până la opt ori mai mare decât la un mouse USB standard. Dacă joci sesiuni lungi, o poți face în continuare în timp ce mouse-ul se încarcă simultan, trecând pe o conexiune data-over-cable cu ajutorul unui cablu Micro-USB.

Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofobic durabil în zona palmei ce o ajută sa nu se lipească de mouse iar un grip solid pe laturi asigură un control ferm. Cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS), îți poți crește măestria din joc prin 13 taste de control programabile care te lasă să programezi acțiuni particulare, macro-uri complexe cu apăsări de taste multiple, delay-uri repetitive și definite în functie de jucător. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Pentru gamerii ce joacă FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafețe și o rotiță de scroll ultra-rapidă dual-mode. G500s dispune de un înveliș hidrofobic durabil care-ți ferește palma de a deveni lipicioasă și un grip solid pentru ca mână să rămână fermă.

Mouse-ul are o greutate personalizabilă de aproape 27 grame și posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce înseamnă că-l poți acorda după stilul de joc preferat. Poți shimba rezoluția senzorului de la la 200 DPI la 8200 DPI folosind butoanele ce stau aproape de degetul arătător. Mouse-ul dispune de 10 taste de control programabile.. Software-ul opțional LGS poate fi folosit pentru a redistribui comenzi de joc sau macro-uri multi comandă. Logitech G500s Laser Gaming Mouse va fi disponibil la un preț recomandat de 69,99 Euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse și Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS și include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofob ce ajută mâinile să nu devină lipicioase.

Cu ajutorul LGS, poți personaliza cele opt butoane programabile, iar mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări. Butoanele programabile îți permit, printre multe altele, să schimbi între nenumărate setări DPI pentru a selecta rapid opțiuni pe ecran sau să scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț recomandat de 59,99 Euro.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este ușor de folosit și dezvoltat special pentru jocurile tale preferate RTS și MOBA. Dezvoltat pentru a duce mai departe moștenirea puternică a modelelor Logitech G1 Mouse și Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero conferă acuratețe pentru orice nivel de viteză a mâinii.

Fie că folosești o prindere de tip claw grip fie una convențională, cu mâini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextră a mouse-ului încurajează o prindere fermă pe durata multor ore de gaming. Logitech G100s Optical Gaming Mouse va fi disponibil la un preț de 39,99 Euro.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard oferă un flux constant de informații importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Având la dispoziție iluminare color customizabilă, poți alege din 16 milioane de nuanțe și poți desemna o culoare specifică fiecărui profil și mod de profiluri în același joc. Tastatura dispune, de asemenea, de materiale avansate durabile, pentru confort. Un înveliș hidrofob ce acoperă marginea pe care se odihnește palma face ca mâna să nu devină lipicioasă, în timp ce învelișul dublu UV oferă tastelor mai multă rezistență în timp.

Cu ajutorul LGS, poți configura 12 taste G programabile cu până la 36 de funcții diferite de-a lungul a trei moduri diferite cu trei macro-uri pe tastă. Două porturi High-Speed USB 2.0 îți permit transfer de date de la și către alte dispozitive, precum MP3 player sau driver flash, în timp ce poți încărca dispozitive cu baterii. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste așa că poți realiza acțiuni complexe fără interferențe. Logitech G19s Gaming Keyboard va fi disponibil la un preț recomandat de 199,99 Euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard

Pentru a realiza acțiuni complexe într-un mod cât mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard oferă 18 taste G programabile, care îți permit să configurezi până la 54 de funcții diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tastă.

Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poți urmări informații în timp real în joc, informații de sistem, poți comunica prin VoIP și nu în ultimul rând, poți dezvolta sau adăuga aplicații care să funcționeze cu GamePanel. Logitech G510s Gaming Keyboard va avea un preț recomandat de 119,99 Euro.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Asemănător lui Logitech G35 Surround Sound Headset și Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este susținut de tehnologia Dolby Headphone ce crează un câmp sonor de 360 de grade care îți oferă avantajul de a auzi ceea ce nu poți vedea în joc, de la pași până la sirene. Datorită sunetului surround Dolby Headphone 7.1, vei primi informații sonore provenite de la șapte canale și de la un canal Low Frequency Effects.

Setul de căști oferă pad-uri lavabile pentru ureche ce se așează confortabil pe durata orelor de gaming. Când dorești să fi auzit, microfonul ce reduce zgomotul de fundal poate fi ajustat pentru a surpinde doar vocea ta. Atunci când microfonul nu este folosit, îl poți împacheta și înlătura. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil la un preț de 79,99 Euro.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Logitech G230 Stereo Gaming Headset oferă sunet stereo de calitate folosind drivere de 40mm din neodim ce te ajută să rămâi concentrat la joc până la final. Și pentru că gaming-ul maraton implică multă dedicație și efort, noul set de căști oferă bureți de ureche îmbrăcați într-un material lavabil ce oferă confort și după ore lungi de gaming.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset va avea un preț recomandat de 59,99 Euro.

Noile dispozitive Logitech vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai.