Tech Laptop

Personalizeaza-ti laptop-ul si poti castiga un laptop Toshiba

Personalizeaza-ti laptop-ul si poti castiga un laptop Toshiba

Pentru mulţi dintre noi, laptop-ul a ajuns să fie o extensie a noastră, să fie un produs indispensabil. Fie că suntem la birou, acasă, în vacanţă, laptop-ul este mereu prezent şi cu ajutorul lui putem să ne facem treaba la job, să rămânem conectaţi cu prietenii, să împărtăşim şi cu alţii din experienţele noastre din călătorii.

Făcând parte din noi, cred că notebook-ul trebuie să beneficieze şi de un tratament mai special. Este bine să avem grija de el, să-l curăţăm, să nu-l trântim, să nu-l solicităm peste puterile sale şi chiar să-i oferim un look personal.

TOSHIBA România a lansat un concurs prin care te provoacă să-ţi demonstrezi creativitatea. Personalizează-ţi laptop-ul (nu se ţine cont de model şi brand), fotografiază-l şi înscrie-l în concurs. Poţi câştiga unul dintre cele 3 laptop-uri Toshiba puse la bătaie! Concursul se desfăşoară până pe 28 aprilie, pe pagina web Facebook.com/ToshibaRomania – respectiv în tabul aplicaţiei
Personalizează-ţi laptopul
. Pentru mai multe informaţii, citiţi regulamentul concursului! Succes!

Mi se pare foarte interesant acest concurs şi sunt tare curios să văd cum vă tunaţi portabilul. Cele mai frumoase să câştige!