Diverse

Permis barca la fel de util ca permisul de conducere

Permis barca la fel de util ca permisul de conducere

Eram copil, cand se vorbea despre spioni. Drept sa va spun, imi placea sa trag cu urechea la discutiile celor mari, pana cand acestia ma observau si ma goneau, sa nu isi mai cenzureze vorbele din cauza mea.

-Un spion bine pregatit merge pe bicicleta, pe motocicleta, conduce masina, avion si stie sa mearga si cu barca pe apele raurilor sau marilor, dupa cum este nevoit, spuneau adultii cu admiratie.

Eu completam in minte replica lor, adaugand ca trebuie neaparat sa si calareasca, fiindca acolo unde nu poate merge cu barca, cu masina sau cu avionul poate ajunge calare. E admirabil pentru cineva, chiar daca nu lucreaza in spionaj sa schimbe un mijloc de transport cu altul si sa il poata conduce perfect!

Mi se parea ca persoana care lucreaza in spionaj este un supraom.

Apoi am vazut filme cu supereroi si am observat ca actorii mari chiar asa faceau: conduceau elegant toate mijloacele de transport care exista in lume.

Si pentru un om obisnuit este ideal sa stie sa conduca mai multe mijloace de transport in comun, fiindca nu se stie unde il duce viata.

Stiu oameni de la munte care s-au stabilit la mare sau in Delta Dunarii si au fost nevoiti sa isi schimbe profesia initiala. Pur si simplu s-au indragostit de acele locuri sau si-au gasit iubirea acolo.

Stiu persoane care lucreaza pe barcile ce asigura plimbari pe lacurile de acumulare si isi castiga existenta in acest mod. Cand nu sunt turisti, traverseaza oameni care au terenuri dincolo de lac contra cost. Este bine sa se stie ca orice persoana majora se poate inscrie la cursuri pentru obtinerea permiselor pentru conducerea unor ambarcatiuni si ca preturile nu sunt deloc mari, mai ales daca le raporteaza la beneficii.

Cum se obtine permis barca?

Etapele  de inscriere sunt foarte simple, iar cursurile flexibile permit accesul la ele  inclusiv persoanelor care sunt incadrate sau frecventeaza cursurile unor facultati.

Iata ce ai de facut, daca doresti sa obtii permisul de conducere al barcii:

  1. Intri pe site-ul firmei Skipperacademy.ro si te informezi. Evident ca ai nevoie de timp, dar acest lucru il poti face de acasa, in zilele in care nu lucrezi. De ce ai nevoie de informatii? Fiindca exista mai multe categorii de permis barca si firma prezentata mai sus ofera si pachete avantajoase care costau in obtinerea a doua-trei categorii dupa finalizarea unui curs complex si dupa testarile respective. Tot pe site gasesti informatii privind componenta dosarului de inscriere, tarifele (sunt cele mai ieftine de pe piata) si modul in care se pot obtine reduceri.

De pilda, te poti duce cu doi amici si platiti cu 11% mai putin, iar economia aceea poate servi ca  o suma de plecare pentru cumpararea barcii pe care o puteti folosi in comun.

  1. Dai click pe inscriere si completezi formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat, sa puneti la punct detaliile. Poti sa suni direct capitanul care iti inspira incredere. Ai libertatea de a alege intre Dani si Alex.
  2. Urmezi constiincios cursurile, sustii examenul si te bucuri de permisul obtinut.

Spuneam ca aceste cursuri sunt flexibile si ca permit desfasurarea unei alte activitati paralele. Adica poti fi salariat cu norma intreaga sau student si poti participa la ele, fiindca se organizeaza sambata si duminica.

Lectiile incep cu prezentarea legilor de navigatie teoretic. Cursantul afla de asemenea componenta unei barci, rolul fiecarei parti a ambarcatiunii, tehnicile de navigatie in toate scenariile.

Dupa ce aceste cunostinte teoretice au fost insusite se trece la lectiile practice desfasurate pe Lacul Snagov, profesorii fiind alaturi de cursantii lor de la inceput, pana la sustinerea testelor si obtinerea permisului pentru care s-au pregatit temeinic.

Cursul pentru clasa D faciliteaza obtinerea permisului de conducere a barcii pe ape interioare, pe lacuri, rauri, fluvii si in Delta Dunarii.

In timpul plimbarilor pe ape vei vedea peisaje de vis, vei respira aer curat, vei simti senzatia de libertate si vei face multa miscare.

Merita sa obtii permisul de conducere a unei barci, fiindca satisfactiile sunt maxime. Te vei bucura impreuna cu cei dragi de excursii pe rauri, pe cursul unor fluvii sau pe lacuri, cu un permis de pescuit, vei avea peste proaspat prins de mainile tale. Carma aflata in mainile tale inseamna siguranta pentru cei din familie si pentru prieteni, dar si pentru tine insuti.

Tot ce poti sa faci tu este sigur si mai putin costisitor. Daca pe malul unui lac sau pe malul marii trebuie sa astepti la rand sa fii plimbat de catre cei care au permis, cu barca ta pleci cand doresti si revii cand doresti, fiindca nu esti conditionat de nimic.

Daca stai langa ape mari, sa ai permis barca reprezinta o obligativitate. Sunt oameni care nu pot merge cu piciorul decat prin curte si cativa metri in jurul acesteia. Ce fac, daca nu au permis pentru barca in momentul in care sunt nevoiti sa isi faca aprovizionarea sau sa ajunga la oras cu diferite treburi?

Posedand un permis de conducere a ambarcatiunilor ai o cale de acces in plus fata de cei care nu au acest document si o posibilitate de salvare in plus.

Inscrie-te acum, cat esti tanar si ai timp si vei fi pe deplin multumit sa iti plimbi familia mai tarziu cu barca si sa gustati impreuna clipe unice de fericire!

Nu este greu sa te inscrii la cursuri, sa inveti tehnici de navigatie si reguli de navigatie si sa devii liber sa stapanesti apele si sa te bucuri de frumusetea lor!