Tech

Philips lanseaza noile monitoare cu format de imagine 16:10

Philips lanseaza noile monitoare cu format de imagine 16:10

Facturile la energie cresc și vor continua să crească, de accea Philips lansează, în special pentru companii, monitoare de 24 inch cu format al imaginii de 16:10 și PowerSensor, tehnologie ce poate reduce consumul de energie cu până la 80%. În plus față de design-ul eco, cea mai nouă generație de monitoare de 24 inch oferă o performanță extraordinară a display-ului, cu contrast, saturație a culorilor și claritate a imaginii excelente.

Cele trei modele ecologice în negru și argintiu ajută ca planeta să fie mai sănătoasă. Tehnologia PowerSensor închide ecranul ori de câte ori utilizatorul pleacă din fața monitorului, acțiune ce nu doar că reduce din energia la electricitate cu până la 80% dar și prelungește viața monitorului. În plus, monitoarele folosesc materiale reciclate și nu conțin policlorură de vinil (PVC).

Monitoarele LED oferă o experiență superioară a vizualizării, permițându-le utilizatorilor să lucreze și să se joace pentru mai mult timp, fără ca oboseala să intervină. O inovație importantă este noul format de imagine 16:10, ceea ce înseamnă că utilizatorii au o suprafață mai mare de vizionare pentru aceeași mărime a ecranului. Caracteristicile Philips “Smarts” precum SmartImage, ce optimizează modul de imagine pentru fiecare tip de aplicație, SmartControl, ce înlesnește ajustarea funcțiilor monitorului sau SmartContrast, funcție ce îmbunătățește contrastul ecranului, fac ca monitoarele să fie ușor de experimentat și să asigure utilizatorilor cele mai bune rezultate. Utilizatorii din companii vor aprecia funcțiile ergonomice a gamei B și P: SmartErgoBase permite ca ecranul să fie coborât aproape de nivelul biroului pentru un unghi confortabil de vizualizare.

Viteza este esența aplicațiilor moderne. Cu ajutorul DisplayPort, un mod de conexiune între PC și monitor ce se realizează printr-un cablu de până la 15 metri lungime și care oferă un transfer de date de 10,8 Gbps/secundă, imaginea este ultra-rapidă, cu rate de refresh fără timpi de așteptare. Utilizatorii gamei B și P a ecranelor de 24 inch beneficiază de un hub USB de 2.0 cu patru porturi pentru o conectivitate ușoară cu alte dispozitive multimedia.

Monitoarele sunt disponibile la următoarele prețuri:
240P4QPYNB/00 – 1249 Lei fără TVA (1549 Lei cu TVA inclus)
240B4LPYNB/00 – 1087 Lei fără TVA (1349 Lei cu TVA inclus)
240S4LPSB/00 – 1087 Lei fără TVA (1349 Lei cu TVA inclus)
240S4LPMB/00 (cu posibilitate de ajustare a înălțimii) – 1206 Lei fără TVA (1499 Lei cu TVA inclus)