Tech TV

Philips UltraWide (298P4QJEB) este disponibil in Romania

Philips UltraWide (298P4QJEB) este disponibil in Romania

În toamna anului trecut, în cadrul IFA 2012, am avut ocazia să văd primul monitor cu ecran cinematic şi aspect 21:9. Mi-a plăcut pentru că oferă foarte mult spaţiu de lucru, iar filmele se văd perfect, fără margini negre etc. Un monitor UltraWide poate fi folosit pentru divertisment, pentru activitatea de birou, business şi chiar gaming. În general, aceste monitoare au diagonala de 29 de inch şi beneficiază de ecrane IPS.

În prezent, tot mai mulţi producători de monitoare au ales să lanseze pe piaţă modele UltraWide 21:9. Philips este unul dintre aceştia şi a anunţat disponibilitatea modelului UltraWide 21:9 (298P4QJEB) în România. Prezentat în premieră la CeBIT 2013, monitorul profesional Philips 298P4QJEB a ajuns şi pe meleaguri mioritice.

Monitor Philips 298P4QJEB este dedicat profesioniștilor care folosesc aplicații bogate în detalii și sarcini din cele mai diverse. Ecranul UltraWide HD (UWHD) dispune de cea mai nouă tehnologie de display AH-IPS, rezoluție HD 2560 x 1080. Iar diagonala de 29 inchi vă ajută să aveţi mult spatiu ca niciodată pentru a rezolva mai multe sarcini concomitent.

În completare la diagonala mare a monitorului, funcția MultiView vă permite să lucraţi pe mai multe tipuri de conținut din surse diferite, în același timp. Fie că sunteţi profesioniști în domeniul financiar, fie grafic designeri ce lucrează în programe precum CAM-CAD, puteţi vedea conținutul de pe două dispozitive pe ecran în același timp. Nu este nevoie să încărcaţi biroul cu două monitoare.

Pentru a ușura oboseala de la birou, tehnologia Smart ErgoBase permite monitorului să fie coborât aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Baza adună cablurile într-un mod compact, reducând aglomeratia pe birou. Conectivitatea se ridică la așteptările profesioniștilor: noul monitor Philips este echipat cu o serie de interfețe, precum USB 3.0 pentru transfer rapid de date, HDMI și Dual Link DVI. În plus, Philips UltraWide 298P4QJEB dispune de tehnologia Display Port, cu care puteţi crea conexiuni de tip “daisy-chain”.

Monitorul Philips 298P4QJEB este disponibil în România la următoarele prețuri: 1860 Lei (fără TVA inclus) și 2299 Lei (cu TVA inclus).