Aplicatii mobile Tech

Photoshop pentru tablete, PC-uri, si telefoane

Photoshop pentru tablete, PC-uri, si telefoane iulie 16, 2020
Photoshop-pentru-tablete-PC-uri-si-telefoane1

Programele de editare sunt din ce in ce mai numeroase, si majoritatea dintre noi le-am folosit la un moment dat, daca nu in mod permanent. Ei bine, daca totusi nu ai utilizat un astfel de program pana in momentul de fata, atunci vei gasi in acest articol cele mai populare programe de photoshop pentru tablete, PC-uri, si telefoane.

Photoshop pentru tablete

Chiar daca realizarea pozelor cu tableta este oarecum incomoda, editarea fotografiilor este extrem de usoara cu ajutorul tabletei. Prin urmare, iata cateva aplicatii de editare pe care le poti folosi cu incredere.

1. BeFunky

funky

Acest program de photoshop este gratuit in magazinul de aplicatii Android, si chiar are destul de multe review-uri bune de la utilizatori. Efectele disponibile sunt mai mult decat suficiente, iar o parte din optiunile de editare sunt chiar foarte distractive. In plus, fotografiile pot fi distribuite instantaneu prin retelele de socializare.

2. Adobe Photoshop

photoshop tableta

Chiar daca aceasta aplicatie nu este gratuita, isi merita cu siguranta toti banii. De indata ce ai instalat acest program, trebuie sa inveti sa il utilizezi pentru ca este destul de complex. Avantajul este ca odata ce ai invatat cum sa il folosesti, vei avea ocazia sa obtii rezultate extrem de satisfacatoare in ceea ce priveste editarea fotografiilor.

3. PicSay Pro

PicSay-Pro-Apk

Aceasta aplicatie de editare foto este extrem de populara pe dispozitivele Android. Cu ajutorul ei, vei putea face fotografiile mult mai clare, vei putea elimina eficient ochii rosii, si vei reusi sa ajustezi excelent imaginile.

4. Aviary Photo Editor

aviary

Foarte usor de folosit si cu destul de multe efecte, aceasta aplicatie de editare foto este sensationala. Nu este gratis, dar nici suma pe care trebuie sa o platesti nu este una foarte mare.

Photoshop pentru PC-uri

photoshop

Evident ca fotografiile pot fi editate cel mai usor si eficient de pe un PC, pentru ca vizibilitatea este mult mai mare si mai buna. Asadar, daca ai nevoie de un program de photoshop eficient, iata ce anume trebuie sa alegi.

1. GIMP

GIMP

GIMP este unul dintre cele mai populare programe de editat fotografii gratis. Detine numeroase functii si filtre, si foarte multi utilizatori considera ca este o alternativa excelenta la Photoshop. In plus, este compatibil cu Windows, Mac, si Linux.

2. IrfanView

IrfanView

Si acest program de photoshop este unul care nu trebuie ignorat de cei care obisnuiesc sa editeze fotografii. Cu ajutorul sau se pot redimensiona pozele, se poate modifica simplu si rapid formatul fisierului imagine in oricare alt format existent, se pot elimina ochii rosii, si se pot corecta culorile. In plus, IrfanView detine si o serie de efecte si filtre care pot fi aplicate instantaneu cu o simpla atingere.

3. Paint.NET

paint net

Si acest program este unul gratuit. Paint.NET are o interfata grafica intuitiva, iar in ceea ce priveste optiunile de editare, acesta poate decupa, redimensiona, roti, modifica pozele pe mai multe straturi, si multe altele. Utilizatorul poate de asemenea sa adauge text pe poze, precum si unele forme geometrice.

4. PhotoScape

PhotoScape

PhotoScape este un program de editare foto gratuit pentru Windows. Software-ul super inteligent permite utilizatorului sa vizualizeze si sa editeze cu succes majoritatea formatelor imagine, sa redimensioneze fotografiile, sa corecteze culorile si luminozitatea, si sa creeze colaje din poze.

Photoshop pentru telefoane

Photoshop-editor-Android-sau-iPhone-Adobe-PhotoshopCC

Foarte multi dintre utilizatorii gadget-urilor din ziua de azi prefera sa editeze fotografiile cu ajutorul telefonului, pentru ca acest dispozitiv este cel pe care il au mereu la indemana. Asadar, iata care sunt cele mai bune programe de photoshop pentru telefoane.

1. Cupslice Photo Editor

cupslice

Programul este gratuit si foarte simplu de folosit, chiar si de catre incepatori. Este adevarat ca functiile nu sunt foarte complexe, dar chiar si asa, Cupslice Photo Editor este extrem de popular si apreciat.

2. Editor foto de catre Aviary

aviary iphone

Ceea ce scoate in evidenta acest program de editare pentru telefoane este functionalitatea editoriala, si anume: numeroase filtre, instrumente pentru editare profesionala, si autocolante. Acest program este destinat celor care sunt pasionati de fotografiile de inalta calitate cu efecte dintre cele mai interesante si unice.

3. PicSay – Photo Editor

aviary iphone

In versiunea gratuita a acestui program de editare, exista mai multe instrumente de baza, si absolut toate sunt de cea mai inalta calitate. Pe de alta parte, in versiunea platita, utilizatorul va gasi si o functie de desen, cu numeroase avantaje. Una peste alta, PicSay este cu siguranta un program de photoshop care te va incanta la maxim.

4. Rage Comics Photo Editor

rage_comic_maker

Rage Comics Photo Editor are mult mai multe functii decat editorul de fotografii Google+. Cu ajutorul acestui program de editare pentru telefoane, poti edita pozele la un nivel profesional, si asta datorita instrumentelor de editare de baza: cadre, filtre, si efecte.

Name
Comment