Tech

Plantronics Gamecom 780 si 380 – disponibile in Romania

Plantronics Gamecom 780 si 380 – disponibile in Romania

Bucureşti, 9 aprilie 2012 – ABN Systemsm importator oficial al produselor Plantronics în România, anunţă disponibilitatea în ţara noastră a căştilor de gaming Gamecom, modelele 780 şi 380, printre cele mai performante din domeniu, la preţul corect.

Modelele au încorporată tehnologia care le permite să ofere o calitate incredibilă a sunetului, în cazul modelului 780 independent de caracteristicile plăcilor de sunt disponibile pe computerele la care sunt conectate.

Cele două modele Plantronics sunt disponibile în magazinul online caşti.ro, la preţuri atractive: Gamecom 780 la 369,99 lei, respectiv Gamecom 380 la 169,99 lei, precum şi la emag.ro, pcgarage.ro, evomag.ro şi multe altele.

Modelul cel mai performant, Plantronics Gamecom 780 este o cască stereo cu o putere şi fidelitate mult peste medie, dotată cu tehnologiile Dolby şi Pro Logic IIx ce transformă sunetul audio standard într-o experienţă audio unică. Pentru cei ce joacă jocuri în reţea, microfonul este prevăzut cu funcţie de anulare a zgomotului ce anulează zgomotele de fundal, astfel încât comenzile verbale se aud tare si clar.

Controlul volumului este uşor şi intuitiv – butoanele de volum sunt chiar pe cască, pe difuzorul stâng, iar articulaţiile sunt ultraconfortabile. Senzaţia de confort dată de Gamecom 780 este sporită de pernuţele pentru urechi ce permit utilizarea căştilor timp îndelungat fără a crea senzaţia de durere la apăsare.

Calitatea sunetului: difuzoarele de 40 mm dispun de bass adânc şi sunet stereo, iar pentru împătimiţii jocurilor cu o coloană sonoră de mare fidelitate, Plantronics permite instalarea unor drivere pentru Gamecom 780 care asigură o şi mai bună spaţializare a sunetului. Conectarea la PC se face prin USB.

Plantronics Gamecom 380 este un model pentru utilizatorii ce doresc sunet stereo şi au nevoie să să-şi poată conecta casca audio printr-o mufă audio standard de 3,5 mm.

Cu excepţia designului, a tehnologiilor Dolby şi Pro Logic IIx şi a modului de conectare, casca Gamecom 380 este identică cu Gamecom 780, oferind aceeaşi experienţă audio de calitate.