Emisiuni, Filme si Seriale Filme USA

Postul Pro TV nu va mai difuza filmul “Singur acasă”

Postul Pro TV nu va mai difuza filmul “Singur acasă”

“Singur acasă” este unul dintre cele mai îndrăgite filme care, de-a lungul anilor a putut fi vizionat de Crăciun. Din păcate, anul acesta celebrul film nu va mai fi difuzat de postul Pro TV.

Filmul “Home Alone”, care an de an a făcut furori în România, nu va mai apărea la PRO TV de sărbătorile de iarnă. Un alt post TV va difuza întâmplările extrem de amuzante ale micuțului Kevin.

Este pentru prima oară în 20 de ani când cele trei serii din “Singur acasă” nu vor mai fi vizionate la PRO TV, ci pe Antena 1.

Nu poate exista sărbătoarea Crăciunului fără filmul “Home Alone”. Fanii lui Kevin îi pot vedea anul acesta întâmplările amuzate pe postul de televiziune Antena 1, nu pe postul PRO TV, așa cum au fost obișnuiţi în ultimele două decenii.

Oficialii celebrului post de televiziune Antena 1 au confirmat informaţia, însă fără a oferi prea multe detalii.

Chiar dacă filmul a fost difuzat de foarte multe ori, el a reușit să obţină performațe de neegalat în televiziune. An de an, cu ocazia sărbătorilor de crăciun, filmul American a captat atenţia multor telespectatori.

In fiecare an filmul a înregistrat audienţe record. Spre exemplu, în anul 2020, la nivel naţional a fost urmărit de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi s-a aflat, la distanţă de aproximativ 600.000 de telespectatori, Antena 1, cu “Gala Te cunosc de undeva”.

Titlul original al filmului “Singur Acasă” este Home Alone. Este un film de comedie difuzat de Crăciun care a fost lansat în anul 1990. Filmul a fost scris şi produs de John Hughes. A fost regizat de Chris Columbus. In rolul principal filmul l-a avut Macaulay Culkin, care l-a interpretat pe Kevin McCallister.

De-a lungul timpului filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

De la debutul filmului din îndrăgita serie “Home Alone” au trecut 31 de ani. In tot acest timp, o singură dată filmul nu a fost difuzat. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2011, când a fost difuzat un episod special al serialului  “Pariu cu viața”.

Foarte mulţi ştiu că “Singur acasă” este filmul care l-a lansat pe Macaulay Culkin. Este un puşti blond pentru care, din păcate, filmele din 1990 şi 1992 au rămas momente de vârf ale unei cariere sabotate în cele din urmă de alegeri nefericite.

Este cea mai de succes comedie care a înregistrat încasări de aproximativ 500 de milioane de dolari. Macaulay Culkin  este peronajul principal care, la debutul filmului avea doar 10 ani.

Din distribuţie fac parte:

 

Actor

 

Personaj

Macaulay Culkin Kevin McCallister
Joe Pesci Harry Lime
Daniel Stern Marv Merchants
Catherine O’Hara Kate McCallister
John Heard Peter McCallister
Gerry Bamman Frank McCallister
Terrie Snell Leslie McCallister
Devin Ratray Buzz McCallister
John Candy Gus Polinski
Roberts Blossom Marley
Daiana Câmpeanu Sondra McCallister
Kristin Minter Heather McCallister
Kieran Culkin Fuller McCallister
Hillary Wolf Megan McCallister