Tableta Tech

Prestigio Multi 9.7 Pro la doar 199 de euro

Prestigio Multi 9.7 Pro la doar 199 de euro

Prestigio Multi 9.7 Pro este următoarea tabletă care va intra pe piaţă la un preţ avantajos. Sigur, nu este cea mai ieftină tabletă din lume, însă e aproape de a intra la concurenţă cu Amazon, PlayBook şi alte companii care au aplicat această strategie. Diferenţa dintre ele şi Prestigio stă totuşi în specificaţii, majoritatea celor deja lansate la acest preţ sunt de 7 inch, pe când acest model are 9.7 inch. Probabil aşa se justifică cei câţiva euro în plus.

Multi 9.7 Pro a apărut într-o prezentare video (care poate fi găsită mai jos) în urma evenimentului CeBIT 2012 din Germania. Acesta vine cu un display IPS şi un design subţire, iar ca echipare avem un procesor single core ARM Cortex A8 de 1GHz, 1GB RAM şi 8GB memorie flash. La categoria porturi avem microUSB şi output HDMI, iar pe lângă, o cameră web de 0,3MP.

În fine, unul dintre punctele cheie e sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich care îşi face apariţia şi aici ca ciuperca după ploaie. Tableta va fi disponibilă la un preţ de 199 de euro, începând cu luna aprilie. Luând în considerare raportul calitate-preţ, pare un târg bun, rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile.