Smartphones Tech

Problema camerei iPhone 13 Pro este o problemă pentru controlerul Backbone

Problema camerei iPhone 13 Pro este o problemă pentru controlerul Backbone octombrie 11, 2021
Backbone-iphone

Noua și foarte bună linie iPhone 13 Pro are o cameră mai groasă decât generațiile anterioare (7,65 mm față de 7,4 mm în iPhone 12 Pro și 12 Pro Max). Sună neglijabil, dar este suficient pentru a provoca câteva mici probleme cu compatibilitatea accesoriilor. De exemplu, iPhone 13 Pro aparent nu se potrivește perfect cu încărcătorul dual MagSafe Duo din cauza dimensiunii sale. Și pe baza experienței de primă mână a colegului meu Sam Byford, nu se potrivește atât de bine atunci când este plasat în Backbone One, cel mai bun controler iOS pe care îl puteți cumpăra în prezent.

Backbone One are, din lipsa unui cuvânt mai bun, o coloană vertebrală care conectează fiecare parte a controlerului. Bump-ul camerei iPhone 13 Pro face ca telefonul să se odihnească neuniform în timp ce este cuibărit în Backbone One, făcându-l să se clatine în timpul utilizării. Aceasta nu este o problemă uriașă în sine, în afară de faptul că telefonul este tehnic mai puțin sigur în controler.

Dar a raportat și câteva probleme de deconectare în timp ce juca. Și dacă dispozitivul nu este plat în timp ce este conectat prin mufa Lightning a controlerului, există motive să credem că ar putea pune stres pe portul Lightning al iPhone 13 Pro, ceea ce ar putea însemna o problemă mai mare în timp. Așadar, țineți cont de acest lucru dacă aveți deja unul dintre aceste controlere și vă așteptați la o potrivire perfectă.

 

Am contactat Backbone pentru a comenta această problemă. Dar această problemă nu este izolată doar de această companie. Probabil, există mai multe accesorii personalizate, în și în afara domeniului jocurilor, realizate pentru a se potrivi iPhone-urilor și telefoanelor Android până la un anumit nivel de grosime. Dar, pe măsură ce fotografia mobilă devine mai avansată, senzorii și obiectivele încorporate în telefoane vor crește probabil și ele.