Audio

Recenzie Apple HomePod Mini

Recenzie Apple HomePod Mini

Pro

Sunet extraordinar

Contra

Asistență limitată pentru servicii terțe

Nu are o aplicație de control complet

Construcţie

HomePod Mini este într-adevăr mic. Cu o înălțime de doar 8,4 cm și o lățime de 9,8 cm este chiar mai mic şi decât noul Echo Dot. Mini vine cu finisaje simple de culoare albă sau neagră, înfășurate într-o țesătură specială, care se pare că a fost aleasă atât pentru proprietățile sale acustice, cât și pentru eleganță. Întregul design este drăguț și discret, potrivindu-se astfel în orice colţ al casei.

Panoul de sticlă de pe partea superioară este opac atunci când difuzorul este inactiv, însă un glob rotativ de lumină colorată apare atunci când Siri ascultă sau procesează, în timp ce un glob alb mai mic oscilează ușor pe măsură ce muzica este redată.  Nu există butoane fizice pe HomePod Mini. Când panoul superior este luminat, acesta prezintă simboluri de plus și minus aproape invizibile care, atunci când sunt atinse, ridică sau scad volumul.

O atingere din centrul panoului va întrerupe sau relua muzica, o atingere dublă derulează mai departe, iar o apăsare triplă derulează înapoi. Între timp, o apăsare lungă îl setează pe Siri în modul ascultare.  Nu are conexiuni audio fizice. Chiar și cablul de alimentare este fix, având la un capăt o mufă USB-C. Nu poate funcționa atunci când este conectat la MacBook Pro.

Caracteristici

În cadrul sferic se află un singur driver, proiectat de Apple. Deţine patru microfoane încorporate: trei care ascultă comanda „Hei Siri” și un al patrulea care vă poate asigura că puteți fi auzit la zgomot de fundal sau la muzică puternică.

HomePod are un cip S5 al Apple, găsit și în noile Apple Watch Series 5 și Apple Watch SE. Apple susține că analizează și optimizează performanța de peste 180 de ori pe secundă, pe baza poziției difuzorului și a celor redate. Desigur, HomePod Mini își folosește de asemenea puterea pentru o varietate de funcții inteligente alimentate de Siri, de la controlul oricărui dispozitiv compatibil HomeKit din casa dvs., până la setarea cronometrelor și a alarmelor, crearea de memento-uri, trimiterea de mesaje și efectuarea de apeluri telefonice .

Integrarea AirPlay 2 presupune că sunetul poate fi trimis din nenumărate aplicații iOS, inclusiv Spotify și Tidal. O problemă mult mai simplă este că AirPlay 2 funcționează ca Bluetooth, folosind dispozitivul iOS ca sursă, mai degrabă decât Chromecast, care folosește telefonul ca o modalitate de a controla muzica pe care difuzorul o transmite apoi direct din cloud.

Nu există nimic în mod special în neregulă cu metoda AirPlay / Bluetooth, dar are implicații pentru calitatea sunetului și durata de viață a bateriei.

General:

Dimensiuni: 84,3 mm x 97,9 mm

Greutate: 345 grame

Tehnologie audio

Driver full-range

Ghid de undă acustic personalizat pentru un câmp sonor de 360º

Țesătură transparentă din punct de vedere acustic

Design cu patru microfoane

AirPlay 22

Surse audio

Apple Music3

Biblioteca muzicală iCloud cu abonament Apple Music sau iTunes Match

Apple Music Radio

Posturi de radio de la TuneIn, iHeartRadio și Radio.com

Podcast-uri Apple

Știri

Accesibilitate

Funcțiile de accesibilitate ajută persoanele cu dizabilități să profite la maximum de HomePod mini.Caracteristicile includ:

Siri

VoiceOver

Aplicația Home și HomeKit

Fără fir

Wi-Fi 802.11n

Bluetooth 5.0

Fir5

Cip Ultra Wideband

Cerințe de sistem

mini are cea mai recentă versiune de software

iPhone SE, iPhone 6s sau o versiune ulterioară sau iPod touch (a 7-a generație) cu cel mai recent iOS; sau iPad Pro, iPad (a 5-a generație), iPad Air 2 sau o versiune ulterioară sau iPad mini 4 sau o versiune ulterioară cu cel mai recent iPadOS

802.11n acces la internet Wi-Fi

Temperatura de funcționare: 0 ° până la 35 ° C (32 ° până la 95 ° F)

Umiditate relativă: 5% până la 90% fără condens

Altitudine de funcționare: testată până la 3000 m

Compatibilitate:

iPhone: iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro

iPhone 12 iPhone 12 mini

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11 iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8 Plus

iPhone 8

iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 6s Plus

iPhone 6s

iPhone SE (a doua generație)

iPhone SE (prima generație)

iPad IPad Pro de 12,9 inch

IPad Pro de 11 inch

IPad Pro de 10,5 inch

IPad Pro de 9,7 inch

iPad (a 8-a generație)

iPad (a 7-a generație)

iPad (a 6-a generație)

iPad (generația a 5-a)

iPad Air (a 4-a generație)

iPad Air (a treia generație)

iPad Air 2

iPad mini (a 5-a generație)

iPad mini 4

iPod touch (a 7-a generație)

 

Google-pixel-4a
Postarea Anterioara

GoPro-Hero-9
Postarea Urmatoare