Accesorii

Recenzie Corsair Katar Pro XT

Recenzie Corsair Katar Pro XT aprilie 28, 2021
Corsair-Katar-scaled

Concluzie

Mouse-ul de joc Katar Pro XT de la Corsair este accesibil și extrem de uşor.

Pro

Design confortabil, familiar

Este foarte uşor

Contra

Modelul wireless necesită cost suplimentar redus

Nu este la fel de ușor ca unele modele mai scumpe

Katar Pro XT de Corsair este un mouse confortabil, familiar, competent, cu un senzor optic capabil de 18.000 DPI, o greutate rezonabilă de 2,68 unci și o carcasă rezistentă din plastic negru. MSRP la 130 RON este, de asemenea, rezonabil, deși versiunea wireless, respectiv Corsair Katar Pro Wireless, se vinde în prezent cu doar câțiva lei în plus.

Dar versiunea cu fir include un senzor mai mare, are o greutate redusă și include o rotiţă RGB, iluminată iCue-RGB.

Specificații Corsair Katar Pro XT

Tip senzor: optic

Model senzor: PMW3391

Sensibilitate: 18.000 DPI

Rata: 1.000 Hz

Butoane programabile: 6

Zonele LED: 1 – la rotiţă

Conectivitate: USB tip A

Cablu de 1,8m

Măsurători (LxLxH):  4,56 x 2,53 x 1,49 țoli (115,8 x 64,2 x 37,8 mm)

Greutate 2,68 unci (73g)

Design și confort al Corsair Katar Pro XT

In ceea ce privește designul Katar Pro XT, acesta nu iese în evidenţă prea mult. Este un mouse destul de familiar și confortabil. Rotiţa iluminată RGB, este cauciucată şi destul de rezistentă.

Butoanele laterale lucioase sunt ușor de apăsat și bine separate. Și carcasa din plastic mat păstrează mouse-ul mai ușor, respingând petele și amprentele digitale. Întregul pachet pare oarecum premium, dar nu la fel de high-end, precum Logitech MX Master 2S care este axat pe productivitate. 

Performanțele de joc ale Corsair Katar Pro XT

Katar Pro XT a servit în titluri RTS, cum ar fi Ancestors Legacy și Iron Harvest. Există, de asemenea, setarea Sniper care este necesară pentru reducerea la fotografii precise în Star Wars: Squadrons.

Cablul este suficient de lung. Având în vedere că varianta Katar Pro Wireless nu este foarte scumpă faţă de modelul cu cablu USB, aceasta merită achiziţionată.

Software pentru Corsair Katar Pro

Software-ul iCue de la Corsair permite reglarea destul de ușor a performanței senzorului și a profilurilor de sensibilitate presetate comutate cu butonul superior al mouse-ului de pe Katar Pro, precum și calibrarea mouse-ului pe suprafața mouse-ului.

De asemenea, se poate regla RGB pe rotiță la orice culoare sau nivel de luminozitate. Și, desigur, se poate sincroniza cu luminile de pe orice alte accesorii sau componente marca Corsair iCue conectate la sistemul dvs.

Ajustările reglabile, cum ar fi unghiulare sau distanța de decolare nu există. Acesta nu este un mouse conceput pentru un tip de jucător obsedat de modificări. Katar Pro XT se concentrează doar pe o funcționare bună, astfel încât jocurile să devină o plăcere.