Tech TV

Recenzie Philips 50PUT6604 de 50 de inch

Recenzie Philips 50PUT6604 de 50 de inch februarie 25, 2021
Philips-50-inch-50-PUT6604

Philips a lansat cele mai recente televizoare inteligente 4K cu design fără margini. Noile televizoare inteligente vin cu Dolby Vision și Dolby Atmos. Compania a introdus două televizoare inteligente în cadrul seriei, fiind necesară folosirea televizorului inteligent Philips 50-inch 50PUT6604, care se vinde la preţul de 1.05.990 Rs.

Design şi display

Televizorul inteligent Philips 50-inch 50PUT6604 pare destul de diferit de televizoarele inteligente 4K ale companiei. Compania și-a schimbat estetica de design cu noua sa serie 50PUT6604. Televizorul inteligent prezintă un design minimalist fără margini care duce la o experiență de vizionare mai bună și mai captivantă.

Televizorul are un cadru din plastic pe spate și, de asemenea, există şi posibilitatea de montare pe perete sau de utilizare cu suport. Televizorul vine cu suporturi detașabile, care sunt fixate în colțurile inferioare. Televizorul 4K de la Philips vine, de asemenea, cu o mulţime de porturi de conectivitate.

Televizorul de 50 inch oferă trei porturi HDMI și două porturi USB. Împreună cu acestea există și porturi de intrare și ieșire, componente video, Ethernet, ieșire audio digitală și porturi audio analogice de 3,5 mm.

Toate porturile de conectivitate sunt plasate în partea de jos a panoului posterior și pot fi accesate cu ușurință.  Philips 50PUT6604 de 50 inch are un afișaj 4K Ultra HD de 50 inch, cu o rezoluție de 3840×2160 pixeli. Afișajul oferă o rată de reîmprospătare de 60Hz și oferă, de asemenea, suport pentru HDR10 + și Dolby Vision. Cu suportul HDR10 +, televizorul reușește să regleze nivelurile de culoare, contrast și luminozitate. Configurația afișajului oferă, de asemenea, o experiență de vizionare excelentă.

Interfață software și telecomandă

Televizorul inteligent Philips 50PUT6604 de 50 inch rulează pe propriul sistem de operare Saphi al companiei. Sistemul de operare este decent, dar cu siguranță nu este cel mai bun în comparație cu concurenții săi. Sistemul de operare permite utilizatorilor să sorteze aplicațiile și oferă, de asemenea, câteva funcții de bază. Dar interfața devine destul de ușoară atunci când se utilizează elementele de bază de pe televizor, cum ar fi obținerea accesului la dispozitivele conectate sau navigarea media disponibilă pe pen drive-ul conectat.

De asemenea, televizorul inteligent permite utilizatorilor să utilizeze Miracast.

Televizorul vine, de asemenea, cu aplicații Netflix și YouTube preinstalate și se poate reda cu ușurință orice fel de conținut pe aceste două aplicații.  Vorbind despre telecomandă, compania oferă o telecomandă standard care este puţin mai ciudată faţă de celelalte telecomenzi disponibile pe piață.

Spre deosebire de celelalte telecomenzi disponibile pe piață, aceasta are multe butoane și un senzor în infraroșu. Din păcate, acest televizor care este destul de scump, nu oferă funcționalități de căutare vocală. Pentru Netflix și YouTube există un buton dedicat.

Telecomanda

Performanţă

Acest televizor inteligent fără margini și foarte subțire reușește să ofere performanțe impresionante și o calitate excelentă a imaginii. Panoul de afișare oferă un contrast bun și este, de asemenea, suficient de luminos. Prin folosirea a diverse dispozitive sursă, televizorul a reprodus totul foarte bine. Afișajul 4K și suportul pentru HDR10 + au oferit cele mai bune performanțe cu utilizarea optimă a numărului de pixeli.

Ecranul 4K a oferit cel mai bun conținut HDR, iar imaginile par să fie netede și curate, arătând toate detaliile minuscule.

Televizorul inteligent marchează foarte bine atunci când vine cu reproducerea culorilor, deoarece culorile se simt vibrante și nu se observă niciun fel de compromis cu calitatea imaginii în niciun moment.  Cu Dolby Audio, televizorul oferă o experiență audio clară și puternică. Cu doar 25% din volum, televizorul inteligent a oferit o experiență de sunet destul de puternică.

De asemenea, există câteva setări de sunet care pot ajuta la modificarea sunetului în funcție de nevoile fiecăruia.

Concluzie

Televizorul inteligent Philips 50PUT6604 de 50 inch vine cu un preț de 1.05.990 Rs. Smart TV-ul vine cu un ecran 4K cu suport pentru HDR10 + și Dolby Vision. Acest televizor vine cu un design subțire și fără margini. Singurul dezavantaj al televizorului este interfața și telecomanda care este cam grea şi faptul că nu are suport vocal. În afara acestor dezavantaje, televizorul inteligent de la Philips a obţinut un scor bun în departamentul de performanță și calitate a imaginii.

Specificatii tehnice

Display: LED 4K Ultra HD

Rezoluție: 3840×2160

Raportul de aspect: 16: 9

Îmbunătățirea imaginii: Micro Dimming, Ultra Resolution, Dolby Vision, HDR10 +

Caracteristici Smart TV

Interacțiunea cu utilizatorul: SimplyShare, Certificat Wi-Fi Miracast

Aplicații SmartTV : Magazine online, Browserul Internet, Youtube, Netflix TV

Ușor de instalat: Detectează automat dispozitivele Philips, expert asistent setări

Firmware actualizabil

Expertul de actualizare automată a firmware-ului

Firmware actualizabil prin USB

Actualizare firmware online

Reglaje pentru formatul ecranului

Advance – Shift

Incadrat în ecran

Mărește

Aplicație Philips TV Remote

Aplicații

Canale

Control

Ghid TV

Ușurință în utilizare

Buton One-Stop Smart Menu

Manual de utilizare pe ecran

TV interactiv     meWatch Red Button

Procesor: 4 nuclee

Televiziune digitală

DVB-T / T2

Suport MPEG

MPEG2

MPEG4

Redare video

NTSC

PAL

SECAM

Indicarea puterii semnalului: da

Suport HEVC: da

Conectivitate

Numărul de conexiuni HDMI: 3

Număr de USB-uri: 2

Conexiuni wireless: Wi-Fi 802.11n, 2×2, o singură bandă

Alte conexiuni

Ieșire audio digitală (optică)

Ethernet-LAN ​​RJ-45

Intrare audio L / R

Număr de CVBS: 1

Aplicații multimedia

Formate de redare video

AVI, MKV

H264 / MPEG-4 AVC

MPEG-1

MPEG-2

MPEG-4

WMV9 / VC1

HEVC

VP9

Suport pentru formate de subtitrări

.SMI

.SRT

.SUB

.TXT

.CUR

Formate de redare muzică

AAC

MP3

WAV

WMA (v2 până la v9.2)

WMA-PRO (v9 și v10)

Formate de redare imagine

JPEG

BMP

GIF

PNG

Fotografie 360

HEIF

Sunet

Puterea de ieșire (RMS): 20W

Îmbunătățirea sunetului:

Egalizator cu 5 benzi

A.I. Sunet

Dolby Atmos

Nivel de volum Dolby

Mod de noapte

Nivelare automată a volumului

Îmbunătățirea basului

Configurarea difuzoarelor

Difuzor full range de 2x10W

Accesorii incluse

Telecomandă

2 x baterii AAA

Cablu de alimentare

Ghid de inițiere rapidă

Suport pentru masă