Accesorii Tech

Redmi Smart Band Pro a fost lansat!

Redmi Smart Band Pro a fost lansat! noiembrie 1, 2021
Redmi-smart-band-pro

Xiaomi a lansat modelul de brățară inteligentă Redmi Smart Band Pro. Dispozitivul are un ecran tactil AMOLED de 1,47 inch . Acesta oferă o luminozitate de pana la 450 nits. Ca mod de fitness, are capacitatea de a detecta automat până la 3 activități. Brățara inteligentă poate monitoriza și nivelul de saturație al oxigenului din sânge.

Caracteristici Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro este destinată piețelor regionale. În acest moment, nu există o mare diferență între Xiaomi Mi Smart Band 6 . Putem spune că singura diferență dintre ele este forma ecranului. Dispozitivul seamănă cu un design de ceas inteligent. Brățara inteligentă oferă utilizatorilor multe caracteristici așteptate de la astfel de dispozitive.

Redmi Smart Band Pro a fost lansat!
Redmi Smart Band Pro a fost lansat!

Pe lângă activitățile populare, cum ar fi alergarea, ciclismul, înotul și yoga, brățara inteligentă conține mai mult de 100 de moduri de exerciții. În afară de asta, Redmi Smart Band Pro are capacitatea de a detecta automat când a început un eveniment. Dispozitivul, care are o rezistență la apă de 5ATM, oferă autonomie până la 14 zile după ce a fost încărcat complet cu un încărcător magnetic. În modul de economisire a energiei, această perioadă crește la 20 de zile .

În secțiunea de sănătate a dispozitivului, acesta acceptă aplicații precum Strava și Apple Health. Deși poate măsura nivelul de stres, oferă diverse funcții pentru sănătatea femeilor. Include, de asemenea, un monitor al ritmului cardiac 24/7 și monitorizarea calității somnului, care sunt incluse în multe brățări inteligente .

Nu a fost anunțat niciun preț pentru dispozitiv în acest moment. Cu toate acestea, analiștii prevăd că versiunea de piață internațională a brățării inteligente va fi lansată la un preț de 68 de dolari.

  • Ecran: Ecran tactil AMOLED de 1,47 inch
  • Baterie: 14 zile de viață a bateriei / 20 de zile în modul de economisire a energiei
  • Durabilitate: Certificare impermeabilă 5ATM
  • Alte caracteristici: Monitorizare ritm cardiac 24/7, monitorizare a calității somnului, peste 100 de moduri de antrenament