Social Media Tech

Meta apare pentru prima dată pe WhatsApp

Meta apare pentru prima dată pe WhatsApp noiembrie 1, 2021
Meta-wapp

Facebook, care detine Instagram, Messenger, WhatsApp si Oculus VR, si-a schimbat numele companiei „mama”, in Meta. Compania a anunțat într-un comunicat că nu va schimba numele aplicațiilor. Totuși, încearcă să schimbe și informațiile de infrastructură ale acestor platforme în conformitate cu acest scop.

Publicatia sub pseudonimul WABetaInfo, care împărtășește cele mai recente știri despre WhatsApp pe Twitter din versiunea beta, ne-a prezentat din nou noi funcții de actualizare. Utilizatorul twitter a explicat că atunci când deschideți aplicația în versiunea beta a 2.21.220.14, acum scrie „de la Meta ” în loc de „de la Facebook ” în informațiile de infrastructură din partea de jos.

Acum aproximativ un an, WhatsApp a adăugat textul „de la Facebook ” la informațiile de infrastructură de pe ecran la deschidere. Acum, ne arată clar că își propune să conecteze această aplicație la Metaverse, cu această nouă caracteristică în versiunea beta.

Meta apare pentru prima dată pe WhatsApp

Mark Zuckerberg a spus că această schimbare este un pas către atingerea obiectivului Metaverse de a ajunge la un miliard de utilizatori în următorul deceniu. El a adăugat apoi că este timpul să creeze un nou brand care să cuprindă toate platformele și proiectele lor, pentru a reflecta cine sunt și ceea ce își propun să construiască. Astfel, compania și-a anunțat noua identitate, Meta. În acest fel, va putea conecta toate aplicațiile pe care le conține la tehnologia Metaverse, care este un mediu virtual 3D .

Alte funcții care vin în aplicație

Pe lângă această modificare minoră, WhatsApp aduce și funcția de evaluare a mesajelor primite din conturile de afaceri. Potrivit WABetaInfo, compania a dezvoltat această caracteristică pentru a ajuta companiile să-și îmbunătățească mesajele către clienți.

WABetaInfo a explicat, de asemenea, că companiile pot vedea ratingul făcut, dar nu ce client a făcut respectivul rating. Potrivit acestuia, această caracteristică indică faptul că WhatsApp nu poate vedea conținutul mesajului. WhatsApp folosește această funcție pentru a proteja confidențialitatea cu „ criptare end-to-end ”, așa cum este scris în partea de sus a ecranului mesajului . Aceste funcții, care sunt disponibile doar în versiune beta deocamdată, vor fi disponibile tuturor într-o actualizare viitoare.