Tech Hardware

Review: 2.4GHz USB Wireless Finger Mouse

Review: 2.4GHz USB Wireless Finger Mouse

Întâi a apărut Finger Mouse cu fir, care nu părea a aduce un avantaj deosebit, dar odată cu apariţia versiunii wireless m-am decis să văd ce poate.

Când l-am primit, am fost surprins şi pozitiv şi negativ. În primul rând, credeam că este mai mic, la început mi s-a părut măricel, dar am observat că este foarte uşor şi m-am obişnuit cu el.

Pentru laptop-uri şi pentru prezentări este o soluţie bună, deoarece nu ai nevoie de mousepad şi nici de spaţiu de folosire. Dacă foloseşti un laptop stand care nu are şi mousepad, dar vrei să foloseşti şi mouse, este un compromis destul de bun.

Pentru prezentări este de asemenea folositor, mai ales pentru că funcţionează până la 15 metri distanţă. Dacă ai un powerpoint la care nu trebuie decât să dai click pentru pagina următoare, acest finger mouse este tot ce îţi trebuie.

Funcţionează pe orice suprafaţă, l-am încercat pe haine şi merge perfect. Ajută ca suprafaţa să fie întinsă. Având cea mai mare rezoluţie, 1000 dpi, acurateţea mişcării este foarte mare, indiferent de suprafaţă.

Specificaţii:

Rezoluţie: 1000 dpi

Frecvenţa radio: 2.4 Ghz

Distanţa de funcţionare: 15m

Baterie internă litiu-ion 3.7V 230mA

Timp de încărcare: 2 ore

Timp continuu de folosire: 14 ore

Timp stand-by: 170 zile

Greutate: 25 grame mouse şi 10 grame receptorul

Interfaţă: USB (1.0 sau 2.0)

Sistem de operare: Windows (98/2000/XP/NT/Vista)

Pachetul include:

1x Mouse wireless

3x Inel de deget de diferite mărimi

1x Receptor

1x Cablu USB

1x Instrucţiuni de folosire

Concluzii

Ar ajuta ca versiunile următoare să aibă dimensiuni reduse, dar chiar şi aşa îl recomand celor care folosesc laptop-ul şi în alte locuri decât la un birou.