Foto-Video Tech

Samsung Galaxy Camera 2 – mai rapid, mai performant

Samsung Galaxy Camera 2 – mai rapid, mai performant

Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu sistemul de operare Android, Galaxy Camera 2 le permite utilizatorilor să fotografieze, editeze și să împărtășească cu ușurință imagini de calitate. Având un design retro, Galaxy Camera 2 este opțiunea ideală pentru fotografii care își doresc atât tehologie, cât și stil.

Galaxy Camera 2 beneficiază de toate avantajele platformei Android. Intuitiv și rapid, sistemul de operare le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință în meniul dispozitivului. Datorită bateriei cu o durată de viață extinsă (2.000 mAh), chiar și cei mai avizi fotografi se pot bucura de experiența de fotografiere a Galaxy Camera 2 pentru o perioadă mai lungă de timp.

Datorită senzorului BSI CMOS de 16 MP, utilizatorii vor surprinde detaliile în culori vii și vor capta imagini clare, ajutați și de zoom-ul optic de 21x. Fiind echipată cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu 2 GB de RAM, Galaxy Camera 2 este foarte rapidă, astfel că toate funcțiile intuitive pot fi accesate cu cea mai mare ușurință. Memoria internă a dispozitivului este completată și de aplicația preinstalată Dropbox, ce le oferă utilizatorilor, gratuit, 50GB de spațiu de stocare timp de 2 ani.

Împărtășirea fotografiilor este simplificată de funcțiile Wi-Fi și NFC avansate. Tag & Go facilitează conectarea cu alte dispozitive și smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficientă o simplă atingere a smartphone-ului și a camerei, iar imaginile pot fi transferate cu ușurință.

Cu Photo Beam, imaginea vizualizată pe cameră este transferată automat pe smartphone-ul la care se conectează prin atingere, în timp ce cu Mobile Link utilizatorii pot să selecteze fotografiile pentru a le transfera. Remote Viewfinder le permite fotografilor să controleze camera foto cu ajutorul smartphone-ului, oferind astfel mai multă libertate de mișcare.

Display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci permite navigarea cu ușurință în meniu și accesarea rapidă a tuturor funcțiilor aparatului foto.

Cu Smart Mode, utilizatorii pot alege din 28 de moduri de fotografiere presetate, potrivite unor scenarii diferite, oferind astfel o abordare creativă. Pentru cei aflați la începutul drumului în arta fotografică, funcția Smart Mode Suggest este foarte utilă – analizează mediul înconjurător și condițiile de iluminare și apoi recomandă cel mai potrivit Smart Mode. Modul Selfie Alarm garantează autoportrete reușite: camera face cinci fotografii succesive, la rezoluție mare, pentru ca apoi utilizatorii să o poată selecta pe cea mai bună dintre ele.

Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor să seteze viteza de captare a filmelor și să creeze videoclipuri cu o viteză de redare mai mare sau mică (viteza de redare poate varia de la de 8 ori mai încet până la de 8 ori mai rapid). În plus, fotografiile pot fi editate direct din cameră cu aplicații precum Paper Artist sau Xtremera.

Senzor imagine16,3 megapixeli 1/2.3″ BSI CMOSObiectiv21x Optical Zoom, 23 mm Wide Angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)StabilizareStabilizator optic de imagineDisplay121,2mm (4,8-inch), HD Super Clear Touch LCDISOAuto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200ProcesorQuad Core 1,6GHzSistem de operareAndroid 4.3 (Jelly Bean)MemorieMemorie internă 8GB (memorie pentru utilizatori aprox. 2,8GB) + microSD slot (până la 64GB)

2GB RAM

*Spațiul disponibil utilizatorilor poate fi mai mic decât spațiul total din cauza fișierelor de sistem. Spațiul disponibil poate diferi în funcție de regiune, operator și limba setată și se poate schimba în urma upgrade-ului de software.

Imagine format JPEG
16M, P14M, 12M Wide, 10M, 10MP, 9.2M Wide, 5M, 3M, 2M Wide, 1MVideoMP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
Full HD 1920×1080 /30fps, 1280×720 /60fps, 1280×720 /30fps, 640×480 /60fps,
640×480 (30fps), 320×240 (30fps)
Multi Motion Video 768 x 512 (WVGA, x1/8, x1/4, x1/2, x2, x4, x8) /120fpsAudioFormat: AVI, MP4/3GP, WMV, FLV, MKV, WEBMAlte funcțiiSmart Mode: 28 de moduri (Smart mode suggest, Beauty face, Best Photo, Selfie Alarm, Continuous shot, Best face, Color bracket, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze, Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound&Shot, Interval, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace)Built-in Pop-up Xenon FlashSamsung Link, Samsung ChatONStory Album, Xtremera, Paper ArtistS VoiceGroup Play: Share Music (MP3), Share Picture (JPEG, GIF), Share Document (PDF, PPT), Play Games

Servicii Google™ Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Plus, Google Hangouts,
Google Play Store, YouTube, Google Plus Photos, Google Chrome, Google Play Books,
Google Play Movies & TV, Google Play Music, Google Play Games,
Google Newsstand, Google Setting
Disponibilitatea fiecărui serviciu poate diferi în funcție de țară.ConectivitateWiFi a/b/g/n, WiFi HT40
GPS/GLONASS
Bluetooth® 4.0
NFCSenzoriAccelerometru, Geo-magnetic, Gyro-sensor, Gyro-sensor (pentru OIS)SoftwareSamsung Kies (Windows & Mac)Dimensiuni (WxHxD)132,5 x 71,2 x 19,3 mm, 283gBaterieLi-on 2.000mAh.